Albanien mod Spanien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Opgøret mellem Albanien og Spanien fløjtes op på mandag på Duesseldorf Arena. Vi er fremme ved sidste runde af EM og alt skal afgøres.

Albanien – Spanien: Tips og odds

  • 10 af Albanien’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 Albanien kampe , har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 3 kampe i træk Albanien har spillet, har begge hold scoret
  • Albanien har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Albanien scorede i deres seneste 4 kampe
  • Spanien scorede i 21 af deres seneste 23 kampe i EM
  • Spanien vandt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Spanien har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe
  • Spanien var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • 3 af Spanien’s seneste 4 kampe i EM havde over 5.5 mål

Albanien – Spanien: H2H

Det seneste opgør mellem Albanien og Spanien daterer sig nogle år tilbage, da Spanien vandt 2-1 på Duesseldorf Arena. Mon ikke vi kan regne med, Spanien glæder sig til at forny bekendtskabet. Spanien vandt tre af deres foregående tre kampe, mens Albanien vandt nul sejre i tre opgør. Spanien kan spilles til odds 1.45 hos spilselskaberne.

Begge hold scorede i en af de seneste tre kampe mellem Albanien og Spanien.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Albanien præsterede et gennemsnit på 0.33 mål, mens Spanien snittede 2.34 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Albaniens seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.6 mål i disse kampe.

Albanien – Spanien: Form

De seneste tre kampe har for Albanien givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Azerbaijan med 3-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-1 mod Italien. Deres seneste opgør, mod Kroatien, indbragte et point i en2-2 kamp. Albanien opnåede to sejre i deres foregående seks landskampe. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede ni og lukkede ni mål ind.

Spanien har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Northern Ireland nedlagt 5-1, hvorpå Kroatien blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Italien, der blev slået med 1-0. Spanien præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem en uafgjort og en nederlag. De smækkede 17 mål i kassen, mens de indkasserede fem.

Albanien – Spanien: Målscorere og kort

Med en mål i de seneste seks kampe har Klaus Gjasula været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Spanien. Hos gæsterne går Alvaro Morata efter at føje yderligere til hans samling af tre mål i hans seneste kampe.

Albanien – Spanien: Startopstillinger

Albanien – Spanien: Odds sammenligning