Spanien mod Frankrig – Optakt, Spilfiduser, Odds

Spanien – Frankrig: Tips og odds

  • Spanien vandt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Spanien scorede i 25 af deres seneste 27 kampe i EM
  • Spanien har ikke tabt 16 af 17 af deres seneste kampe
  • Spanien scorede i 16 af deres seneste 17 kampe
  • Spanien vandt 8 af 9 af deres seneste kampe i EM
  • Frankrig har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Frankrig har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe i EM
  • Frankrig scorede i 11 af deres seneste 13 kampe i EM
  • 5 af Frankrig’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mÃ¥l
  • 6 af Frankrig’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mÃ¥l

Spanien – Frankrig: H2H

Spanien tabte deres seneste indbyrdes møde i EM med Frankrig, da Frankrig noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Spanien sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Spanien plejer at være ok med at møde Frankrig, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Fussball Arena München.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Spanien og Frankrig fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Spanien præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Frankrig snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Spaniens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.

Spanien – Frankrig: Form

Spanien er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 4-1 over Albanien samt Georgien. Serien blev dog bremset mod Tyskland i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. treSpanien har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks landskampe, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 16 gange, mens de indkasserede tre mål.

Frankrig går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Polen, før de nedlage Belgien med 1-0. Mod Portugal blev der delt i porten i en 0-0 kamp. Frankrig vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort tre gange og led en nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede fire mål.

Spanien – Frankrig: MÃ¥lscorere og kort

Alvaro Morata har to mål i seks EM kampe for Spanien, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Frankrig. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Kylian Mbappe, der har banket en mål ind i EM.

Spanien – Frankrig: Startopstillinger

Spanien – Frankrig: Odds sammenligning