Lyngby Boldklub mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

F.C. København åbner den nye 3F Superliga sæson, når de gæster Lyngby Boldklub den kommende mandag. På papiret en ikke alt for vanskelig kamp til at starte den nye sæson med på Lyngby Stadion for de forsvarende mestre. Foran eget publikum har hjemmeholdet dog i sinde at gøre livet så vanskeligt som muligt for favoritterne.

Begge klubber vil være ivrige efter at komme godt af sted i den nye sæson, hvorfor vi burde få serveret en dedikeret indsats fra både Lyngby Boldklub og F.C. København på mandag.

Lyngby Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

F.C. København rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige to mål pr. kamp, 20 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 14 gange, eller 1.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede to clean sheets.

Formmæssigt sluttede sidste sæson ikke optimalt for Lyngby Boldklub der kun fik tre sejre, fire uafgjorte men tre nederlag i de sidste 10 kampe i turneringen.

F.C. København sluttede sidste sæson hæderligt med fem sejre, to uafgjorte og tre nederlag i de sidste 10 kampe i turneringen. F.C. København scorede mindst én gang i deres 13 forudgående kampe.

Vores tip

  • Lyngby Boldklub har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • Lyngby Boldklub scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe i 3F Superliga
  • 9 af Lyngby Boldklub’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Lyngby Boldklub har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • 8 af Lyngby Boldklub’s seneste 9 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • F.C. København scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
  • F.C. København scorede i deres seneste 13 kampe i 3F Superliga
  • F.C. København scorede i 18 af deres seneste 19 udekampe i 3F Superliga
  • I 9 af de seneste 11 kampe F.C. København har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • 9 af F.C. København’s seneste 11 kampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål

Form Lyngby Boldklub mod F.C. København

Lyngby Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Vejle Boldklub gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 3-1 over Viborg FF, inden de senest spillede 0-0 mod Hvidovre. Lyngby Boldklub vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede ni mål, men lukkede også fire ind.

F.C. København har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-2 mod AGF, hvorefter de opnåede 1-1 mod FC Nordsjælland. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-1 i opgøret mod Randers FC. F.C. København vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Lyngby Boldklub vs F.C. København – Seneste nyt

Lyngby Boldklub skulle bare have én spiller siddende, når de møder F.C. København på Lyngby Stadion.

Rezan Corlu sidder over for Lyngby Boldklub i deres kommende opgave på grund af en skade.

F.C. København ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på mandag møder Lyngby Boldklub. Elias Achouri og Kevin Diks er ikke tilgængelige for F.C. København den kommende mandag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Nicolai Boilesen og Theo Sander, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub mod F.C. København – indbyrdes historik

F.C. København har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 5 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub i 3F Superliga-regi. I det seneste opgør mellem disse to løb F.C. København med de tre point i en 4-0 kamp, der blev spillet på Lyngby Stadion den 10 marts 2024. Udeholdet F.C. København rejser til kampen mod Lyngby Boldklub med en rigtig skarp 8-1-1 historik for deres seneste indbyrdes møder.

I 14 af de seneste 15 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem Lyngby Boldklub og F.C. København blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Lyngby Boldklub og F.C. København fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Lyngby Boldklub mod F.C. København Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Mohamed Elyounoussi været på tavlen fire gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende mandag, skyldes det, at F.C. København håber, at han kan bygge på mod Lyngby Boldklub. Sidstnævnte håber til gengæld på Sævar Atli Magnusson til at videreføre den form, som har bragt ham fire mål i hans seneste seks kampe.

Lyngby Boldklub høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. F.C. København sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Lyngby Boldklub har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Lyngby Stadion, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var over 3.5 mål i ni kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Lyngby Boldklub opererer med et snit på en mål i disse dueller, mens F.C. København ligger på tre mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Lyngby Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.2 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.