Hobro IK mod Esbjerg fB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Esbjerg fB kommer til DS Arena til et opgør i Danmark 1. Division på fredag, håber Hobro IK at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Hobro IK er nummer 5 i tabellen med en point efter en kamp, mens Esbjerg fB rangerer som nummer 9 med nul point efter en kamp.

Hobro IK håbede nok på mere i deres åbningskamp i sæsonen, men de satte trods alt det ene point på tavlen. Kommer der tre i den kommende runde?

Hobro IK har før opgøret på fredag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gange.

Esbjerg fB er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Esbjerg fB præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Hobro IK scorede mindst ét mål i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

  • I 14 af de seneste 16 kampe Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • I 12 af de seneste 14 kampe Hobro IK har spillet i Nordicbet Liga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hobro IK i 25 af de seneste 27 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Hobro IK i 23 af de seneste 25 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • I de seneste 7 hjemmekampe i træk Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • Esbjerg fB scorede i 42 af deres seneste 44 kampe
  • Esbjerg fB scorede i 22 af deres seneste 23 udekampe
  • Der er scoret imod Esbjerg fB i 20 af de seneste 22 udekampe i Nordicbet Liga
  • 13 af Esbjerg fB’s seneste 15 udekampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål
  • Esbjerg fB har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga

Form Hobro IK mod Esbjerg fB

Hobro IK går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Sønderjyske Fodbold, før de nedlagde FC Fredericia med 0-1. Mod Hillerød Fodbold blev der delt i porten i en 2-2 kamp. Hobro IK vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede 11 og lukkede otte mål ind.

Esbjerg fB har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod FC Roskilde, før de sejrede 3-0 mod Nykøbing FC. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-2 nederlag mod OB. Esbjerg fB kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv fire.

Hobro IK vs Esbjerg fB – Seneste nyt

Hobro IK mod Esbjerg fB – indbyrdes historik

Esbjerg fB har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Hobro IK. Sidste gang Hobro IK stod over for Esbjerg fB, vandt Esbjerg fB med 2-1 på DS Arena. Udeholdet Esbjerg fB rejser til kampen mod Hobro IK med en rigtig skarp 7-1-0 historik for deres seneste indbyrdes møder.

I de seneste 4 opgør i Danmark 1. Division imellem Hobro IK og Esbjerg fB var begge hold på måltavlen. Af de seneste otte indbyrdes opgør mellem Hobro IK og Esbjerg fB var der gevinst på over 2.5 mål to gange.

Hobro IK mod Esbjerg fB Spiltips

Frederik Christensen har fem mål i seks Danmark 1. Division kampe for Hobro IK, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Esbjerg fB. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Emil Holten, der har banket fire mål ind i Danmark 1. Division.

Hobro IK vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Esbjerg fB vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Hobro IK på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Esbjerg fBs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste otte kampe mellom disse to klubbene. Hobro IK presterte 1.02 mål i gjennomsnitt, mens Esbjerg fB presterte 2.26 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Hobro IKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.