Bournemouth mod Newcastle – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bournemouth nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Newcastle kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Bournemouth formåede ikke at vinde deres åbningskamp i Premier League, da de nøjedes med at sætte et enkelt point på tavlen.

Bournemouth håbede nok på mere i deres åbningskamp i sæsonen, men de satte trods alt det ene point på tavlen. Kommer der tre i den kommende runde?

Bournemouth kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Newcastle rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 11 gange, eller 1.1 gange pr. kamp, hvor de præsterede tre clean sheets.

Vores tip

  • 10 af Bournemouth’s seneste 12 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Bournemouth scorede i 15 af deres seneste 16 kampe
  • Bournemouth scorede i 16 af deres seneste 18 kampe i Premier League
  • Bournemouth scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe i Premier League
  • Bournemouth var i tabte de seneste 3 kampe i træk i Premier League involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Newcastle i 26 af de seneste 28 udekampe i Premier League
  • Newcastle scorede i 21 af deres seneste 23 kampe i Premier League
  • 6 af Newcastle’s seneste 8 udekampe i Premier League havde over 4.5 mål
  • I 8 af de seneste 10 udekampe Newcastle har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • 8 af Newcastle’s seneste 10 udekampe i Premier League havde over 3.5 mål

Form Bournemouth mod Newcastle

Bare ét point forhindrer Bournemouth i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-2 og 2-1 mod Brentford og Chelsea. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Nottingham Forrest. Mens en kamp om mesterskabet måske er for optimistisk, er en podieplacering ikke udenfor rækkevidde for Newcastle, hvis de formår at opbygge noget momentum. Bournemouth nappede fire sejre i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjort af sig samt en nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv 13.

Newcastle har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-2 til Manchester United. De svarede stærkt igen mod Brentford, som blev slået 2-4, før de sejrede 1-0 over Southampton. Mens en titelkamp måske er et langskud, virker en top tre-placering ikke umulig for Newcastle, hvis de får opbygget et stærk momentum i denne tidlige fase af sæsonen. Newcastle vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål.

Bournemouth vs Newcastle – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Newcastle.

James Hill, Max Aarons og Daniel Jebbison er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod Newcastle med på Vitality Stadium.

I værste fald må Newcastle finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Fabian Schaer og Sandro Tonali har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Newcastle-kamp på grund af karantæne.

Harrison Ashby, Joelinton og Nick Pope bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Newcastle, når de drager til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Newcastle – indbyrdes historik

Newcastle har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Bournemouth. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Bournemouth og Newcastle senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Vitality Stadium. Newcastle vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Bournemouth vandt en sejre i ti opgør. Newcastle kan spilles til odds 2.15 hos spilselskaberne.

Bournemouth scorede mindst én gang i de seneste 11 indbyrdes opgør mod Newcastle i Premier League. Begge hold på måltavlen kom ud otte gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Bournemouth og Newcastle.

Bournemouth mod Newcastle Spiltips

Hold godt øje med Antoine Semenyo, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Bournemouth. For gæsterne præsterede Alexander Isak fire mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Bournemouth høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Newcastle sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fem nederlag. Bournemouth har set syv af deres seneste 10 hjemmekampe på Vitality Stadium byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i fire af kampene. Der var over 2.5 mål i otte af Newcastles seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål otte gange.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Bournemouth presterte 1.4 mål i gjennomsnitt, mens Newcastle presterte 1.6 mål i snitt. Begge lag skåret otte gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Bournemouths sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Newcastle spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål undervejs i processen.