Feyenoord mod Bayer Leverkusen – Optakt, Spilfiduser, Odds

Feyenoord tager mod Bayer Leverkusen på de Kuip, hvor der forventes et spændende opgør den kommende torsdag. Det er en af 16 kampe i første runde af gruppespillet i Champions League i år.

Feyenoord kommer til deres næste Champions League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Bayer Leverkusen vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

  • Feyenoord scorede i 28 af deres seneste 29 hjemmekampe
  • Feyenoord scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • Feyenoord har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste kampe
  • Feyenoord har ikke tabt 19 af 20 af deres seneste hjemmekampe
  • Feyenoord vandt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Bayer Leverkusen scorede i 63 af deres seneste 65 kampe
  • Bayer Leverkusen har ikke tabt 31 af 33 af deres seneste udekampe
  • Bayer Leverkusen scorede i 32 af deres seneste 33 udekampe
  • 17 af Bayer Leverkusen’s seneste 19 kampe i Champions League havde under 3.5 mål
  • 12 af Bayer Leverkusen’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål

Odds til kampen mellem Feyenoord og Bayer Leverkusen leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Feyenoord (4.00) | Uafgjort (3.90) | Bayer Leverkusen (1.85)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.38) | Over 2.5 (1.57)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.25) | BTTS Nej (1.57)

Mangler du en bookmaker til Feyenoord mod Bayer Leverkusen? Få et risikofrit væddemål her.

Feyenoord vs Bayer Leverkusen – Seneste nyt

Bayer Leverkusen ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Feyenoord på de Kuip.

Victor Okoh Boniface rejser ikke med Bayer Leverkusen til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Lineup Feyenoord vs Bayer Leverkusen

Form Feyenoord mod Bayer Leverkusen

Feyenoord ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke PEC Zwolle med 1-5 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Sparta Rotterdam. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 2-2 mod FC Groningen.

Bayer Leverkusen har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Carl Zeiss Jena med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-3 mod RB Leipzig. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-4 over Hoffenheim.

Feyenoord mod Bayer Leverkusen – indbyrdes historik

Det er første gang Feyenoord står Bayer Leverkusen overfor hinanden, i hvert fald i Champions League, hvor begge altså står overfor en helt ukendt modstander.

Feyenoord har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens en kastede nederlag af sig. Bayer Leverkusen vandt syv af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede en uafgjort og tabte to gange i denne stime. Feyenoord har holdt modstanderen fra scoring på de Kuip i seks af de foregående 10 hjemmekampe. Samtidig har Bayer Leverkusen præsteret at holde rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe.

Feyenoord mod Bayer Leverkusen – Hold øje med…

Santiago Gimenez har været stærk for Feyenoord i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Bayer Leverkusen håber, at Robert Andrich kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.