Liverpool mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Liverpool nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Bournemouth kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Nøjagtig fire points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Anfield.

Liverpool oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Liverpool præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 11 mål, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

Bournemouth er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Bournemouth præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Bournemouth lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

  • 9 af Liverpool’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Liverpool var i vandt 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 8 af Liverpool’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 Liverpool kampe i Premier League, har summen af mål været under 3.5
  • Liverpool var i vandt 4 af deres seneste 5 kampe i Premier League involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 8 af Bournemouth’s seneste 9 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 4 af Bournemouth’s seneste 5 kampe havde under 2.5 mål
  • 5 af Bournemouth’s seneste 7 udekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • 6 af Bournemouth’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Bournemouth’s seneste 8 udekampe i Premier League havde under 3.5 mål

Form Liverpool mod Bournemouth

Liverpool har været lidt inkonsekvente på det seneste, da de slog Manchester United med 0-3. At følge op på det viste sig at være for svært, da de tabte 0-1 mod Nottingham Forrest, før de sikrede sig tre point i en 1-3 sejr mod AC Milan. Det store mål for sæsonen for Liverpool er selvfølgelig at vinde titlen, og en plads i top to er minimumskravet før den kommende sæson i Premier League. Liverpool præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 11 i kassen selv, mens de lukkede fem mål ind.

Det er alt eller intet for Bournemouth i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod West Ham, hvortil de svarede igen mod Everton i en 2-3 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-1 mod Chelsea. Det store mål for sæsonen for Liverpool er selvfølgelig at vinde titlen, og en plads i top to er minimumskravet før den kommende sæson i Premier League. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Bournemouth to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede syv mål.

Liverpool vs Bournemouth – Seneste nyt

Liverpool kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Bournemouth. Med to spillere i karantæne er Liverpool tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Tyler Morton og Alexis Mac Allister sidder i straffeboksen.

Mohamed Salah sidder over for Liverpool i deres kommende opgave på grund af en skade.

Liverpool mod Bournemouth – indbyrdes historik

Bournemouth har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 12 indbyrdes opgør mod Liverpool. I det seneste opgør mellem disse to løb Liverpool med de tre point i en 0-4 kamp, der blev spillet på Anfield den 21 januar 2024. Liverpool var i fantastisk form, sidste gang de spillede mod Bournemouth, som fik en lærestreg i en 4-0 sejr til et på dagen flyvende Liverpool-hold.

I 13 af de seneste 14 indbyrdes Premier League opgør mellem Liverpool og Bournemouth blev der scoret mindst tre mål. Liverpool og Bournemouth har tydeligvis været yderst påpasselige i deres foregående indbyrdes opgør. Ikke færre end otte af de seneste ti matches så mindst én af parterne være i stand til at holde rent bur.

Liverpool mod Bournemouth Spiltips

Antoine Semenyo virker til at være i anstændig form for Bournemouth, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Liverpool, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Mohamed Salah, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Liverpool høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Bournemouth sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Bournemouth lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Liverpool præsterede fire clean sheets i deres seneste 10 kampe på Anfield.

Der var over 3.5 mål i ni kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Liverpool opererer med et snit på 3.5 mål i disse dueller, mens Bournemouth ligger på 0.3 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen to gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Liverpools seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit to mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Bournemouth spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.