Southampton mod Ipswich – Optakt, Spilfiduser, Odds

Ipswich står overfor Southampton den kommende lørdag i et Premier League møde på St. Mary’s Stadium.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er to point og to pladser.

Når det kommer til mål, er Southampton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 25 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Ipswich vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score fire gange i deres seneste ti opgør, eller 0.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 19 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Southampton tabte deres foregående 4 opgør.

Vores tip

  • Southampton var i tabte 5 af deres seneste 6 hjemme kampe i Premier League involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Southampton var i tabte 8 af deres seneste 10 kampe i Premier League involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Southampton var i tabte 6 af deres seneste 7 hjemme kampe i Premier League involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 8 af Southampton’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Southampton var i tabte 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Ipswich var i tabte 7 af deres seneste 9 ude kampe i Premier League involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 9 af Ipswich’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Ipswich’s seneste 8 kampe i Premier League havde under 2.5 mål
  • 6 af Ipswich’s seneste 8 udekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • 5 af Ipswich’s seneste 7 udekampe i Premier League havde over 3.5 mål

Form Southampton mod Ipswich

Bare ét point forhindrer Southampton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-1 og 0-3 mod Brentford og Manchester United. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Everton. Det forventes, at Ipswich vil være klistret godt og grundigt ind i nedrykningskampen, hvor det at sikre en ny sæson i Premier League er succeskriteriet. Southampton vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på St. Mary’s Stadium, men spillede uafgjort en gange og led fem nederlag. De lukkede 13 ind og scorede selv fire.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Ipswich på udkig efter en sejr. Mod AFC Wimbledon spillede de 2-2, før de også delte point med Fulham i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Brighton. Det ligner en sæson, hvor Southampton vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i Premier League. Ipswich formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede en uafgjorte og tabte fem, hvori de indkasserede 18 og scorede tre mål.

Southampton vs Ipswich – Seneste nyt

Southampton kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Ipswich. Jack Stephens behøver ikke klæde om, når Southampton næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Lesley Ugochukwu, Ross Stewart og Juan Larios er alle ude af truppen, som Southampton tager imod Ipswich med på St. Mary’s Stadium.

Ipswich ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Southampton på St. Mary’s Stadium.

George Hirst rejser ikke med Ipswich til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Southampton mod Ipswich – indbyrdes historik

Southampton vandt 1-3 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Southampton går til kampen mod Ipswich med en 1-1-2 statistik for deres seneste fire møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 25%.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Southampton og Ipswich blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I tre af de tidligere fire kampe mellem Southampton og Ipswich scorede begge hold.

Southampton mod Ipswich Spiltips

Kamaldeen Sulemana har været stærk for Southampton i den senere tid med nul mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Ipswich håber, at Sammie Szmodics kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Southampton høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Ipswich sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt tre nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her den kommende lørdag. Southampton åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. Ipswich har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i otte af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Southampton præsterede et gennemsnit på 1.75 mål, mens Ipswich snittede 2.5 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Southamptons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.