Fulham mod Newcastle – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fulham nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Newcastle kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Fulham er nummer 12 i tabellen med fem point efter fire kampe, mens Newcastle rangerer som nummer 3 med ti point efter fire kampe.

Fulham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Newcastle ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 13 mål ind, eller 1.3 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent en gange.

Fulham har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Newcastle tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • I de seneste 8 Fulham kampe , har summen af mål været under 3.5
  • 8 af Fulham’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Fulham’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • 7 af Fulham’s seneste 9 hjemmekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 Fulham kampe i Premier League, har summen af mål været under 3.5
  • Newcastle var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • Newcastle var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • I de seneste 3 Newcastle kampe , har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 4 Newcastle kampe i Premier League, har summen af mål været under 3.5
  • 5 af Newcastle’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål

Form Fulham mod Newcastle

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Fulham på udkig efter en sejr. Mod Ipswich spillede de 1-1, før de også delte point med West Ham i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Preston. Mens en kamp om mesterskabet måske er for optimistisk, er en podieplacering ikke udenfor rækkevidde for Newcastle, hvis de formår at opbygge noget momentum. Fulham præsterede kun én sølle sejr på Craven Cottage af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede fem mål og lukkede 11 ind.

Newcastle er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Nottingham Forrest, før de bankede Tottenham med 2-1. Senest blev Wolverhampton nedlagt i en 1-2 sejr. Newcastle går ind til sæsonen som kandidater til en placering på podiet, men mere end en tredjeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. Newcastle vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Fulham vs Newcastle – Seneste nyt

Fulham kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Newcastle. Sander Berge og Calvin Bassey er ikke til rådighed for Fulham-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Fulham må stille op uden Ryan Sessegnon på lørdag mod Newcastle, da han døjer med en skade.

Newcastle ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Fulham.

Sven Botman, Joelinton og Nick Pope bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Newcastle, når de drager til Craven Cottage.

Fulham mod Newcastle – indbyrdes historik

Newcastle har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Fulham i Premier League-regi. Med sejre på 1-0 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Fulham ser Newcastle uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Udeholdet Newcastle rejser til kampen mod Fulham med en rigtig skarp 7-2-1 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Newcastle scorede i deres seneste 8 opgør mod Fulham i Premier League. Fulham og Newcastle har tydeligvis været yderst påpasselige i deres foregående indbyrdes opgør. Ikke færre end otte af de seneste ti matches så mindst én af parterne være i stand til at holde rent bur.

Fulham mod Newcastle Spiltips

Raul Jimenez har tre mål i seks Premier League kampe for Fulham, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Newcastle. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Harvey Barnes, der har banket tre mål ind i Premier League.

Fulham var i stand til at vinde tre af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også fem nederlag i denne serie. Newcastle sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Fulham på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Newcastles seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Fulham har et gennemsnit på 0.3 mål i de opgør, har Newcastle et snit på 1.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst otte gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Fulhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.