Crystal Palace mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Manchester United kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Crystal Palace er nummer 16 i tabellen med to point efter fire kampe, mens Manchester United rangerer som nummer 10 med seks point efter fire kampe.

Crystal Palace har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.4 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 24 garn. De lukkede 11 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Manchester United er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Manchester United præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Vores tip

  • Crystal Palace scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
  • Crystal Palace scorede i 18 af deres seneste 20 kampe i Premier League
  • Crystal Palace har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Crystal Palace scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • Crystal Palace scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe i Premier League
  • I 9 af de seneste 11 udekampe Manchester United har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Manchester United scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • 9 af Manchester United’s seneste 11 udekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Manchester United i 11 af de seneste 12 udekampe i Premier League
  • 6 af Manchester United’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål

Form Crystal Palace mod Manchester United

Crystal Palace ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Chelsea. Herefter var de oppe imod Leicester i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Queens Park Rangers, som blev nedlagt med 1-2. Mens en titelkamp måske er et langskud, virker en top tre-placering ikke umulig for Manchester United, hvis de får opbygget et stærk momentum i denne tidlige fase af sæsonen. Crystal Palace nappede fire sejre i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjort af sig samt en nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv 18.

Manchester United har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-3 til Liverpool. De svarede stærkt igen mod Southampton, som blev slået 0-3, før de sejrede 7-0 over Barnsley. Mens en titelkamp måske er et langskud, virker en top tre-placering ikke umulig for Manchester United, hvis de får opbygget et stærk momentum i denne tidlige fase af sæsonen. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Manchester United to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede 11 mål.

Crystal Palace vs Manchester United – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Manchester United. Ismaila Sarr behøver ikke klæde om, når Crystal Palace næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Marc Guehi og Cheick Oumar Doucoure er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Manchester United med på Selhurst Park.

Manchester United ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Crystal Palace. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Andre Onana i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Antony og Tyrell Malacia bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester United, når de drager til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Manchester United – indbyrdes historik

Crystal Palace har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Manchester United. Crystal Palace ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 1-0 og 4-0 i deres seneste to opgør mod Manchester United. Crystal Palace har været en smule mere succesfuld i end Manchester United i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, glæder Crystal Palace sig ganske givet til et gensyn.

Crystal Palace scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Manchester United i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Crystal Palace og Manchester United fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Crystal Palace mod Manchester United Spiltips

Crystal Palace høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag i denne serie. Manchester United sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her den kommende lørdag. Crystal Palace åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. Manchester United har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Manchester United snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Crystal Palaces seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.3 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.