Silkeborg IF mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brøndby IF står overfor Silkeborg IF den kommende søndag i et 3F Superliga møde på JYSK Park.

Silkeborg IF går ind til runde 9 som nummer 3 i 3F Superliga tabellen med 16 point på kontoen. Med otte runder bag dem har Brøndby IF samlet 14 point, hvilket giver dem en placering som nummer 4 i stillingen.

Selvom de kun er adskilt af få point, kommer Silkeborg IF på hårdt arbejde på søndag. Brøndby IF er favoritter til som minimum at opretholde den føring, de har over Silkeborg IF i 3F Superliga-tabellen.

Silkeborg IF har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 15 mål. Det er lig med 1.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Brøndby IF ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til to mål pr. kamp, svarende til 20 mål i alt. I egen ende lukkede de 13 mål ind, eller 1.3 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

Silkeborg IF har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter otte kampe, hvori de noterede sig fem sejre og to nederlag i 3F Superliga. Silkeborg IF scorede mindst ét mål i deres seneste 9 kampe.

Brøndby IF har indtil videre præsteret fire sejre og to uafgjorte samt to nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • I de seneste 5 Silkeborg IF hjemmekampe , har summen af mål været over 3.5
  • 9 af Silkeborg IF’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • 7 af Silkeborg IF’s seneste 9 kampe havde over 3.5 mål
  • I de seneste 5 Silkeborg IF hjemmekampe , har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 3 Silkeborg IF kampe i 3F Superliga, har summen af mål været over 3.5
  • I de seneste 3 Brøndby IF kampe , har summen af mål været over 3.5
  • I de seneste 3 Brøndby IF kampe i 3F Superliga, har summen af mål været over 3.5
  • 6 af Brøndby IF’s seneste 8 kampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål
  • 5 af Brøndby IF’s seneste 7 udekampe havde over 3.5 mål
  • I de seneste 3 Brøndby IF kampe , har summen af mål været over 2.5

Form Silkeborg IF mod Brøndby IF

De seneste tre kampe har for Silkeborg IF givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Vejle Boldklub med 1-3, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-3 mod FC Midtjylland. Deres seneste opgør, mod AGF, indbragte et point i en1-1 kamp. Silkeborg IF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte tre, hvori de scorede ni og indkasserede 11 mål.

Brøndby IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Randers FC sluttede 2-2, hvorpå et 3-1 nederlag mod F.C. København fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Sønderjyske Fodbold blev nedlagt med 2-0. Brøndby IF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 14 mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Silkeborg IF opnåede fire point fra deres foregående tre kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med fire mål scoret og fire indkasseret. Af deres seneste tre kampe mod hold fra top seks sikrede Brøndby IF sig en point og nul sejre. De indkasserede seks mål, mens de selv scorede tre gange.

Silkeborg IF vs Brøndby IF – Seneste nyt

Brøndby IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Silkeborg IF på JYSK Park. Blandt de fraværende spillere i Brøndby IF-truppen, er Stijn Spierings i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Silkeborg IF mod Brøndby IF – indbyrdes historik

Silkeborg IF har ikke vundet en eneste af de seneste 5 opgør mod rivalerne Brøndby IF. I det seneste opgør mellem disse to løb Brøndby IF med de tre point i en 0-2 kamp, der blev spillet på JYSK Park den 20 maj 2024. Brøndby IF synes at have et godt øje til Silkeborg IF, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

Brøndby IF scorede i deres seneste 5 opgør mod Silkeborg IF i 3F Superliga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Silkeborg IF og Brøndby IF fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Silkeborg IF mod Brøndby IF Spiltips

Tonni Adamsen har seks mål i seks 3F Superliga kampe for Silkeborg IF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Brøndby IF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Mathias Kvistgaarden, der har banket fem mål ind i 3F Superliga.

Silkeborg IF var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også tre nederlag i denne serie. Brøndby IF sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Silkeborg IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Brøndby IFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Silkeborg IF præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Brøndby IF landede et snit på 1.5 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Silkeborg IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.