Aston Villa mod Wolverhampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Wolverhampton står overfor Aston Villa den kommende lørdag i et Premier League møde på Villa Park.

Aston Villa er nummer 5 i tabellen med ni point efter fire kampe, mens Wolverhampton rangerer som nummer 18 med en point efter fire kampe.

Aston Villa har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 18 mål. Det er lig med 1.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

Wolverhampton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 25 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.5 pr. kamp. De holdt målet rent nul gange i denne stime.

Aston Villa lukkede mål ind i deres foregående 9 kampe på stribe.

Wolverhampton kiksede med at holde buret rent i deres seneste 16 kampe.

Vores tip

  • 15 af Aston Villa’s seneste 17 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 10 af Aston Villa’s seneste 12 hjemmekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • 6 af Aston Villa’s seneste 7 hjemmekampe havde over 3.5 mål
  • 7 af Aston Villa’s seneste 9 hjemmekampe i Premier League havde over 3.5 mål
  • 4 af Aston Villa’s seneste 5 hjemmekampe havde over 4.5 mål
  • Wolverhampton var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe i Premier League involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 6 af Wolverhampton’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Wolverhampton’s seneste 9 udekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Wolverhampton udekampe i Premier League, har summen af mål været under 2.5
  • Wolverhampton var i tabte 3 af deres seneste 4 ude kampe i Premier League involveret i kampe med færre end 1.5 mål

Form Aston Villa mod Wolverhampton

Aston Villa er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Leicester nedlagt 1-2, hvorefter det blev 3-2 mod Everton. Senest måtte også BSC Young Boys bøje sig i et 0-3 nederlag. En placering i den øvre halvdel af tabellen er den ultimative drøm for Wolverhampton, men en mere realistisk målsætning er nok bare at redde en ny sæson i Premier League. Aston Villa vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede 14 og lukkede 13 mål ind.

Wolverhampton har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Nottingham Forrest, hvorefter de mod Newcastle tabte 1-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Brighton, der vandt 3-2. Aston Villa går ind til sæsonen som kandidater til en placering i top tre, men mere end en tredjeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. Wolverhampton formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede tre uafgjorte og tabte tre, hvori de indkasserede 13 og scorede fem mål.

Aston Villa vs Wolverhampton – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Wolverhampton.

Boubacar Kamara, Kortney Hause, Tyrone Mings og Emiliano Buendia er blandt de fire spillere, som mangler for Aston Villa den kommende lørdag.

Wolverhampton ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Aston Villa på Villa Park.

Bastien Meupiyou rejser ikke med Wolverhampton til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Aston Villa mod Wolverhampton – indbyrdes historik

Wolverhampton har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Aston Villa. Aston Villa vandt 2-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende lørdag. Aston Villa går til kampen mod Wolverhampton med en 2-3-5 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 20%.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Aston Villa og Wolverhampton blev der scoret højst to mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Aston Villa og Wolverhampton fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Aston Villa mod Wolverhampton Spiltips

Matheus Cunha virker til at være i anstændig form for Wolverhampton, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Aston Villa, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Jhon Duran, som stod for fem mål i hans seneste seks kampe.

Aston Villa høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Wolverhampton sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Aston Villa har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Villa Park, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Aston Villa har et gennemsnit på 0.9 mål i de opgør, har Wolverhampton et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Aston Villas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.