Manchester City mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Arsenal kommer til Etihad Stadium til et opgør i Premier League på søndag, håber Manchester City at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Nøjagtig to points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Etihad Stadium.

Manchester City ankommer til deres næste Premier League kamp i forrygende målform med intet mindre end 3.1 kasser i snit i deres seneste ti kampe. De scorede i alt 31 gange, mens de også indkasserede fem. Det er i gennemsnit 0.5 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur fem gange.

Arsenal ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de fire mål ind, eller 0.4 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent syv gange.

Manchester City er på en fantastisk stime af intet mindre end 32 kampe i træk på Etihad Stadium uden nederlag.

Arsenal er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 11 udekampe uden nederlag.

Vores tip

  • Manchester City var i vandt de seneste 12 kampe i træk i Premier League involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • I de seneste 6 Manchester City hjemmekampe , har summen af mål været over 4.5
  • 12 af Manchester City’s seneste 13 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Manchester City var i vandt de seneste 5 hjemme kampe i træk i Premier League involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • 11 af Manchester City’s seneste 13 hjemmekampe havde over 3.5 mål
  • 12 af Arsenal’s seneste 14 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • Arsenal var i vandt 8 af deres seneste 10 ude kampe i Premier League involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Arsenal var i vandt 7 af deres seneste 9 kampe i Premier League involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 7 af Arsenal’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 Arsenal kampe , har summen af mål været under 2.5

Form Manchester City mod Arsenal

Manchester City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-3 og 2-1 over West Ham samt Brentford. Serien blev dog bremset mod Inter i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Alt andet end en placering i top to vil være at betragte som en skuffelse for Arsenal, som går efter at udfordre i titelkampen. Manchester City har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 23 gange, mens de indkasserede seks mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Arsenal går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Brighton, før de nedlage Tottenham med 0-1. Mod Atalanta blev der delt i porten i en 0-0 kamp. Alt andet end en placering i top to vil være at betragte som en skuffelse for Arsenal, som går efter at udfordre i titelkampen. Arsenal er i skræmmende udebaneform i øjeblikket, hvor de ganske enkelt gjorde rent bord med seks sejre af de seneste seks mulige i Premier League. De pløkkede samlet 12 mål ind hos deres modstandere, mens de indkassere to i eget net.

Manchester City vs Arsenal – Seneste nyt

Manchester City skulle bare have én spiller siddende, når de møder Arsenal på Etihad Stadium.

Manchester City må stille op uden Mateo Kovacic den kommende søndag mod Arsenal, da han døjer med en skade.

Manchester City mod Arsenal – indbyrdes historik

Manchester City har trukket sig sejrrigt ud af 12 af de seneste 14 indbyrdes opgør mod Arsenal. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Manchester City og Arsenal senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Etihad Stadium. Manchester City har generelt overtaget mod Arsenal,, og kan fremvise en nydelig 8-1-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.83.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Manchester City og Arsenal var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Manchester City mod Arsenal Spiltips

Kai Havertz virker til at være i anstændig form for Arsenal, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Manchester City, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Erling Haaland, som stod for 11 mål i hans seneste seks kampe.

Manchester City var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også tre nederlag i denne serie. Arsenal sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led to nederlag. Man kunne forestille sig, at Arsenal sætter næsen op efter at score den kommende søndag, da Manchester City kun præsterede at holde rent bur én gang i 10 hjemmekampe. Gæsterne præsterede at holde rent bur syv gange i deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Manchester City presterte 2.2 mål i gjennomsnitt, mens Arsenal presterte 0.4 mål i snitt. Begge lag skåret tre gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Manchester Citys seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.3 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Arsenal spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.