Vejle Boldklub mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når F.C. Københavnden kommende søndag møder Vejle Boldklub. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Vejle Boldklub er nummer 12 i tabellen med nul point efter ni kampe, mens F.C. København rangerer som nummer 3 med 17 point efter ni kampe.

Det er ikke sådan, at Vejle Boldklub ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne seks mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.6 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 25 mål imod, et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

F.C. København har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Vejle Boldklub har vundet nul sejre, mens de har spillet nul uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i 3F Superliga. Vejle Boldklub har utroligt nok tabt deres seneste 10 kampe i træk.

F.C. København har indtil videre præsteret fem sejre og to uafgjorte samt to nederlag i 3F Superliga. F.C. København scorede mindst én gang i deres 22 forudgående kampe.

Vores tip

  • Vejle Boldklub var i tabte de seneste 8 kampe i træk i 3F Superliga involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Vejle Boldklub var i tabte 8 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Vejle Boldklub var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Vejle Boldklub var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk i 3F Superliga involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Vejle Boldklub var i tabte 5 af de seneste 6 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • 7 af F.C. København’s seneste 9 udekampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål
  • 7 af F.C. København’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af F.C. København’s seneste 7 udekampe havde under 3.5 mål
  • 5 af F.C. København’s seneste 7 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 3 af F.C. København’s seneste 4 udekampe havde over 2.5 mål

Form Vejle Boldklub mod F.C. København

Vejle Boldklub har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Lyngby Boldklub, før Viborg FF satte sig igennem med 0-5. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Sønderjyske Fodbold, der satte sig igennem med 2-1. Vejle Boldklub vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede seks og lukkede 12 mål ind.

F.C. København har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til FC Midtjylland. De svarede stærkt igen mod AaB, som blev slået 2-0, før de sejrede 0-2 over HB Koege. F.C. København vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Vejle Boldklub vandt nul kampe, scorede fem mål og indkasserede 15 i deres foregående fem kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt nul point. F.C. København vandt tre af deres seneste fire opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i 3F Superliga. De scorede ni og indkasserede selv fire mål, hvilket samlet indbragte ti point.

Vejle Boldklub vs F.C. København – Seneste nyt

F.C. København ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Vejle Boldklub. Elias Achouri og Kevin Diks er ikke tilgængelige for F.C. København på søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Theo Sander rejser ikke med F.C. København til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Vejle Boldklub mod F.C. København – indbyrdes historik

F.C. København har trukket sig sejrrigt ud af 8 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub. Med sejre på 2-1 og 3-2 i deres seneste to opgør mod Vejle Boldklub ser F.C. København uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Udeholdet F.C. København rejser til kampen mod Vejle Boldklub med en rigtig skarp 8-2-0 historik for deres seneste indbyrdes møder.

I de seneste 6 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Vejle Boldklub og F.C. København blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Vejle Boldklub og F.C. København.

Vejle Boldklub mod F.C. København Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Yeni N’Gbakoto ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. F.C. København sætter deres lid til, at Mohamed Elyounoussi kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Vejle Boldklub høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag i denne serie. F.C. København sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Vejle Boldklub. Begge scorede også i seks af de seneste 10 udekampe for F.C. København.

Der var over 3.5 mål i otte kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Vejle Boldklub opererer med et snit på 0.9 mål i disse dueller, mens F.C. København ligger på 2.6 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Vejle Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 0.7 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som F.C. København spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.