Barcelona mod BSC Young Boys – Optakt, Spilfiduser, Odds

Barcelona er ved at gøre sig klar til at kæmpe mod BSC Young Boysden kommende tirsdag på Estadio Olimpico Lluis Companys. Kampen består af 16 spil i anden runde af Champions League gruppespillet.

Efter den første runde af gruppespillet er Barcelona nummer 22 med nul point, mens BSC Young Boys har nul point som nummer 31.

Barcelona har før kampen den kommende tirsdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 16 mål. Det er lig med 1.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

BSC Young Boys er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens BSC Young Boys præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

  • I de seneste 12 Barcelona kampe , har summen af mål været over 2.5
  • 6 af Barcelona’s seneste 7 kampe i Champions League havde over 2.5 mål
  • Barcelona var i vandt 5 af de seneste 6 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • Barcelona var i vandt 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 3 af Barcelona’s seneste 4 kampe i Champions League havde over 3.5 mål
  • 10 af Young Boys’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • 6 af Young Boys’s seneste 7 kampe i Champions League havde over 2.5 mål
  • Young Boys var i tabte 4 af deres seneste 5 kampe i Champions League involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Young Boys var i tabte 4 af de seneste 5 kampe i Champions League involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • I de seneste 4 Young Boys kampe i Champions League, har summen af mål været under 3.5

Odds til kampen mellem Barcelona og BSC Young Boys leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Barcelona (1.08) | Uafgjort (10.00) | BSC Young Boys (21.00)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (4.00) | Over 2.5 (1.25)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.70) | BTTS Nej (2.05)

Mangler du en bookmaker til Barcelona mod BSC Young Boys? Få et risikofrit væddemål her.

Barcelona vs BSC Young Boys – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Barcelona, når de skal i aktion mod BSC Young Boys.

Alex Balde og Gavi er alle ude af truppen, som Barcelona tager imod BSC Young Boys med på Estadio Olimpico Lluis Companys.

Lineup Barcelona vs BSC Young Boys

Form Barcelona mod BSC Young Boys

I deres seneste tre kampe formåede Barcelona først at banke Villarreal med 1-5. Herefter nedlagde de også Getafe med 1-0, inden stimen stoppede mod Osasuna, der vandt en 4-2 sejr. Barcelona har været enestående i deres seneste seks hjemmekampe, hvori de sikrede maksimumpoint. Seks kampe, 18 point, 19 mål scoret og tre lukket ind. Ingen har naturligvis gjort det bedre i Champions League i deres seneste seks kampe på eget græs.

Det er alt eller intet for BSC Young Boys i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 0-3 nederlag mod Aston Villa, hvortil de svarede igen mod FC Winterthur i en 1-4 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-1 mod Grasshopper Club.

Barcelona mod BSC Young Boys – indbyrdes historik

Det er første gang Barcelona står BSC Young Boys overfor hinanden, i hvert fald i Champions League, hvor begge altså står overfor en helt ukendt modstander.

Barcelona var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også to nederlag i denne serie. BSC Young Boys sejrede i syv af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led to nederlag. BSC Young Boys præsterede fire sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 udekampe.

Barcelona mod BSC Young Boys – Formstærke spillere

Raphinha har været stærk for Barcelona i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. BSC Young Boys håber, at Meschack Elia kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.