Hvidovre IF mod Kolding IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Kolding IF kommer til Pro Ventilation Arena til et opgør i Danmark 1. Division den kommende mandag, håber Hvidovre IF at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Hvidovre IF er placeret som nummer 5 i tabellen i Danmark 1. Division, da de indtil videre har opnået 19 point til samlingen. Kolding IF har opnået 13 point, hvilket placerer dem som nummer 10 efter 11 runder.

Hvidovre IF kommer til deres næste Danmark 1. Division kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Hvad målscoring angår, er Kolding IF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede otte mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fem gange i denne serie.

Hvidovre IF er noteret for fem sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til to nederlag i Danmark 1. Division i denne sæson.

Kolding IF kigger på tre sejre, samt fire uafgjorte såvel som fire nederlag i Danmark 1. Division.

Vores tip

  • 5 af Hvidovre IF’s seneste 7 hjemmekampe i Danmark 1. Division havde over 2.5 mål
  • 3 af Hvidovre IF’s seneste 4 hjemmekampe havde over 3.5 mål
  • 3 af Hvidovre IF’s seneste 4 hjemmekampe i Danmark 1. Division havde over 3.5 mål
  • 5 af Hvidovre IF’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • 3 af Hvidovre IF’s seneste 4 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 12 Kolding IF kampe i Danmark 1. Division, har summen af mål været under 3.5
  • 13 af Kolding IF’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 7 Kolding IF udekampe i Danmark 1. Division, har summen af mål været under 3.5
  • 8 af Kolding IF’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Kolding IF’s seneste 7 udekampe i Danmark 1. Division havde under 2.5 mål

Form Hvidovre IF mod Kolding IF

Hvidovre IF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-2 og 0-1 over Esbjerg fB samt Vendsyssel FF. Serien blev dog bremset mod Kolding IF i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Hvidovre IF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 13 mål, men lukkede også otte ind.

Bare ét point forhindrer Kolding IF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 1-2 mod Hobro IK og OB. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Hvidovre IF. I deres seneste seks udekampe i Danmark 1. Division vandt Kolding IF to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede fire og scorede seks mål.

Hvidovre IF vandt to kampe, scorede otte mål og indkasserede otte i deres foregående fem kampe mod hold fra den bedste halvdel af Danmark 1. Division tabellen. Dette indbragte dem i alt otte point. Kolding IF vandt to sejre i deres foregående seks kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Danmark 1. Division. De scorede fire mål og lukkede fem ind. Dette indbragte dem syv point.

Hvidovre IF vs Kolding IF – Seneste nyt

Hvidovre IF mod Kolding IF – indbyrdes historik

Hvidovre IF har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Kolding IF. Hverken Hvidovre IF eller Kolding IF formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Danmark 1. Division. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Hvidovre IF går til kampen mod Kolding IF med en 2-3-3 statistik for deres seneste otte møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 25%.

I de seneste 6 indbyrdes opgør i Danmark 1. Division imellem Hvidovre IF og Kolding IF blev der scoret højst to mål. I fire af de tidligere otte kampe mellem Hvidovre IF og Kolding IF scorede begge hold.

Hvidovre IF mod Kolding IF Spiltips

Frederik Høgh Jensen har været stærk for Hvidovre IF i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Kolding IF håber, at Mamodou Sarr kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Hvidovre IF var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også tre nederlag i denne serie. Kolding IF sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Hvidovre IF. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Kolding IF.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste otte kampe mellem disse to hold. Hvidovre IF præsterede et gennemsnit på 1.02 mål, mens Kolding IF snittede 1.01 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Hvidovre IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.