Spanien mod Danmark – Optakt, Spilfiduser, Odds

Opgøret mellem Spanien og Danmark fløjtes i gang den kommende lørdag på Estadio Nueva Condomina. Dette er en kamp i tredje runde i Nations League A gruppespillet, hvor tingene begynder at spidse til. Spanien ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-1 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Danmark.

Spanien går ind til deres kommende kamp som nummer 3 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Danmark, som ligger nummer 20 i verden.

Spanien kommer til deres næste Nations League A kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv syv mål. Det er 0.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Danmark kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående seks kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i ti mål imod. Det giver et snit på en pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

Form Spanien mod Danmark

Spanien virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod England, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 0-0 mod Serbien, hvorpå Schweiz blev besejret 1-4. Spanien viste ikke meget nåde i deres seneste seks landskampe, hvor de vandt fem, spillede en og tabte nul. De scorede 14, mens de lukkede fem ind.

Danmark har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Tyskland. De svarede stærkt igen mod Schweiz, som blev slået 2-0, før de sejrede 2-0 over Serbien. I deres seneste seks landskampe vandt Danmark to sejre, mens de spillede tre kampe uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede fire og scorede seks mål.

Spanien er på en imponerende stime af 12 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • Spanien var i vandt 7 af de seneste 8 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • Spanien var i vandt 7 af deres seneste 8 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 8 af Spanien’s seneste 9 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Spanien var i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • Spanien var i vandt 5 af de seneste 6 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • 13 af Danmark’s seneste 14 kampe i Nations League A havde under 3.5 mål
  • 12 af Danmark’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Danmark’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Danmark’s seneste 11 kampe havde under 2.5 mål
  • Danmark var i vandt 6 af deres seneste 8 kampe i Nations League A involveret i kampe med færre end 2.5 mål

Spanien vs Danmark – Opstilling

Spanien mod Danmark – indbyrdes historik

Spanien ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-1 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Danmark. Spanien var i fantastisk form, sidste gang de spillede mod Danmark, som fik en lærestreg i en 3-0 sejr til et på dagen flyvende Spanien-hold.

Spilfiduser for kampen

Fabiian Ruiz har tre mål for Spanien, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Danmark.

Spanien høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag i denne serie. Danmark sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Spanien på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Danmarks seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Spanien præsterede et gennemsnit på 2.5 mål, mens Danmark snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Spaniens seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.4 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i to af de forrige ti kampe, som Danmark spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.