FC Roskilde mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Roskilde nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra OB kommer forbi den kommende fredag til et opgør i Danmark 1. Division. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

OB nyder udsigten fra toppen af tabellen med 31 point for 12 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet FC Roskilde ligger placeret som nummer 12 i Danmark 1. Division med fire point oven på 12 afviklede kampe.

OB fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende fredag. FC Roskilde bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Det er ikke sådan, at FC Roskilde ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 20 mål imod, et gennemsnit på to pr. kamp med to clean sheets undervejs.

OB ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste seks kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de ni mål ind, eller 0.9 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fem gange.

FC Roskilde er noteret for en sejre, og har desuden spillet en uafgjort, ligesom det er blevet til ti nederlag i Danmark 1. Division i denne sæson.

OB kigger på ti sejre, samt en uafgjorte såvel som en nederlag i Danmark 1. Division. OB tabte ingen af deres seneste 6 udekampe.

Vores tip

  • FC Roskilde var i tabte 6 af deres seneste 7 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • I de seneste 7 FC Roskilde hjemmekampe i Danmark 1. Division, har summen af mål været under 3.5
  • FC Roskilde var i tabte 5 af deres seneste 6 hjemme kampe i Danmark 1. Division involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • FC Roskilde var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • FC Roskilde var i tabte 5 af de seneste 6 hjemme kampe i Danmark 1. Division involveret i opgør, hvor der blev scoret under 3.5
  • I de seneste 11 OB udekampe , har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 6 OB udekampe i Danmark 1. Division, har summen af mål været over 2.5
  • 7 af OB’s seneste 8 kampe i Danmark 1. Division havde over 2.5 mål
  • OB var i vandt 5 af de seneste 6 ude kampe i Danmark 1. Division involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • OB var i vandt 5 af deres seneste 6 ude kampe i Danmark 1. Division involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Form FC Roskilde mod OB

FC Roskilde har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-3 af Silkeborg, før HB Køge satte sig igennem med 0-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Hobro IK, der satte sig igennem med 4-1. FC Roskilde var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens nul sluttede uafgjort og de led fem nederlag. De stod selv for fem mål, men indkasserede samtidig ti.

I deres seneste tre kampe formåede OB først at banke FC Roskilde med 3-2. Herefter nedlagde de også Kolding IF med 1-2, inden stimen stoppede mod HB Køge, der vandt en 0-3 sejr. OB har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Danmark 1. Division, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede 16 mål og indkasserede fem på deres vej.

FC Roskilde opnåede en sejre og tre point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede ni gange i disse kampe, men lukkede også selv 16 ind.

FC Roskilde vs OB – Seneste nyt

FC Roskilde mod OB – indbyrdes historik

OB er ubesejret mod FC Roskilde i de sidste 5 indbyrdes opgør. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang FC Roskilde stod overfor OB. Det sluttede 3-2 i en fremragende Danmark 1. Division duel imellem klubberne. FC Roskilde vandt nul af deres seneste fem kampe mod OB, mens sidstnævnte vandt fem af disse og resten endte uafgjort.

OB scorede i deres seneste 5 opgør mod FC Roskilde i Danmark 1. Division. I en af de tidligere en kampe mellem FC Roskilde og OB scorede begge hold.

FC Roskilde mod OB Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Armann Taranis, der viser god form for FC Roskilde. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Danmark 1. Division. Dén total øger han gerne mod OB.Gæsterne krydser fingre for Bjørn Paulsen til at score igen efter to Danmark 1. Division mål i deres seneste kampe i denne turnering.

FC Roskilde høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. OB sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for FC Roskilde på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af OBs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. FC Roskilde præsterede et gennemsnit på to mål, mens OB snittede tre mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af FC Roskildes sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som OB spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.