Vendsyssel FF mod B.93 – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Vendsyssel FF og B.93 tørner ind i hinanden den kommende fredag til et opgør i Danmark 1. Division.

Vendsyssel FF er nummer 9 i tabellen med 14 point efter 12 kampe, mens B.93 rangerer som nummer 10 med 14 point efter 12 kampe.

B.93 fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende fredag. Vendsyssel FF bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Det er ikke sådan, at Vendsyssel FF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

B.93 er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens B.93 præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit to mål pr. kamp.

Vendsyssel FF er noteret for fire sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Danmark 1. Division i denne sæson.

B.93 har indtil videre præsteret fire sejre og to uafgjorte samt seks nederlag i Danmark 1. Division.

Vores tip

  • Vendsyssel FF var i tabte de seneste 4 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Vendsyssel FF var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk i Danmark 1. Division involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • 9 af Vendsyssel FF’s seneste 11 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Vendsyssel FF var i tabte de seneste 4 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 8 af Vendsyssel FF’s seneste 10 hjemmekampe i Danmark 1. Division havde over 2.5 mål
  • 8 af B.93’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål
  • B.93 var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 6 af B.93’s seneste 7 udekampe i Danmark 1. Division havde over 2.5 mål
  • B.93 var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • B.93 var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål

Form Vendsyssel FF mod B.93

Bare ét point forhindrer Vendsyssel FF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-5 og 0-1 mod Brondby IF og Hvidovre IF. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Hillerød Fodbold. Vendsyssel FF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede seks og lukkede 12 mål ind.

B.93 har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Naesby, før FC Fredericia satte sig igennem med 3-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Esbjerg fB, der satte sig igennem med 0-4. B.93 vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

B.93 vandt to sejre i deres foregående syv kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Danmark 1. Division. De scorede seks mål og lukkede 18 ind. Dette indbragte dem seks point.

Vendsyssel FF vs B.93 – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod B.93 – indbyrdes historik

Vendsyssel FF ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 1-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod B.93. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Vendsyssel FF vandt tre af de seneste tre opgør, mens B.93 vandt nul af de foregående tre kampe.

I en af de tidligere tre kampe mellem Vendsyssel FF og B.93 scorede begge hold.

Vendsyssel FF mod B.93 Spiltips

Shanyder Borgelin har været stærk for Vendsyssel FF i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. B.93 håber, at Nicolaj Thomsen kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Vendsyssel FF høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led seks nederlag i denne serie. B.93 sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fire nederlag. Vendsyssel FF har set otte af deres seneste 10 hjemmekampe på Nord Energi Arena byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i fire af kampene. Der var over 2.5 mål i syv af B.93s seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål fire gange.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Vendsyssel FF præsterede et gennemsnit på 2.67 mål, mens B.93 snittede 0.33 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Vendsyssel FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.