HB Køge mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

HB Køge nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Hobro IK kommer forbi den kommende fredag til et opgør i Danmark 1. Division. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

HB Køge er nummer 11 i tabellen med syv point efter 12 kampe, mens Hobro IK rangerer som nummer 6 med 18 point efter 12 kampe.

HB Køge kommer til deres næste Danmark 1. Division kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 23 mål. Det er 2.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hobro IK er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Hobro IK præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

HB Køge har vundet to sejre, mens de har spillet en uafgjort og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Danmark 1. Division.

Hobro IK har indtil videre præsteret fem sejre og tre uafgjorte samt fire nederlag i Danmark 1. Division.

Vores tip

  • HB Køge var i tabte 5 af deres seneste 6 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • HB Køge var i tabte 4 af deres seneste 5 hjemme kampe i Danmark 1. Division involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • HB Køge var i tabte 5 af deres seneste 6 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • I de seneste 6 HB Køge kampe , har summen af mål været under 3.5
  • HB Køge var i tabte 4 af deres seneste 5 hjemme kampe i Danmark 1. Division involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 9 af Hobro IK’s seneste 10 kampe i Danmark 1. Division havde under 3.5 mål
  • 10 af Hobro IK’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Hobro IK’s seneste 7 udekampe i Danmark 1. Division havde under 3.5 mål
  • 5 af Hobro IK’s seneste 6 udekampe havde under 3.5 mål
  • 4 af Hobro IK’s seneste 5 kampe i Danmark 1. Division havde under 2.5 mål

Form HB Køge mod Hobro IK

HB Køge har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til FC Copenhagen. De svarede stærkt igen mod FC Roskilde, som blev slået 0-2, før de sejrede 0-3 over OB. HB Køge har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Capelli Sport Stadion. De opnåede uafgjort nul gange og tabte fem af disse, hvori de scorede fire og indkasserede 16 mål.

Hobro IK har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Kolding IF med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod AC Horsens. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-1 over FC Roskilde. Hobro IK vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede fem mål.

HB Køge opnåede en sejre og tre point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede otte gange i disse kampe, men lukkede også selv 17 ind.

HB Køge vs Hobro IK – Seneste nyt

HB Køge mod Hobro IK – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod HB Køge ser Hobro IK uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Hobro IK synes at have et godt øje til HB Køge, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem HB Køge og Hobro IK.

HB Køge mod Hobro IK Spiltips

HB Køge vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte seks kampe. Gæsterne fra Hobro IK vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Man kunne forestille sig, at Hobro IK sætter næsen op efter at score på fredag, da HB Køge kun præsterede at holde rent bur én gang i 10 hjemmekampe. Gæsterne præsterede at holde rent bur fire gange i deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens HB Køge har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Hobro IK et snit på 1.5 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af HB Køges seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Hobro IK spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål undervejs i processen.