Bournemouth mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bournemouth nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Arsenal kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

På en tredjeplads i tabellen har Arsenal opnået 17 point på de første syv afviklede runder. Bournemouth samlede otte point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 13 i Premier League stillingen af sig.

Bournemouth kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Arsenal ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de syv mål ind, eller 0.7 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fem gange.

Bournemouth har vundet to sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Premier League. Bournemouth lukkede mål ind i deres foregående 10 kampe på stribe.

Arsenal har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Premier League, men kan i stedet vise fem sejre og to uafgjorte frem. Arsenal er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 12 udekampe uden nederlag.

Vores tip

  • 9 af Bournemouth’s seneste 11 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 6 af Bournemouth’s seneste 8 hjemmekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 5 af Bournemouth’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Bournemouth’s seneste 7 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 3 af Bournemouth’s seneste 4 kampe havde over 2.5 mål
  • 9 af Arsenal’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • Arsenal var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • 7 af Arsenal’s seneste 9 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • Arsenal var i vandt 5 af de seneste 7 ude kampe i Premier League involveret i opgør, hvor der blev scoret under 3.5
  • 6 af Arsenal’s seneste 8 udekampe i Premier League havde under 3.5 mål

Form Bournemouth mod Arsenal

Bournemouth har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Liverpool tabte de 3-0, hvorefter de vandt 3-1 over Southampton. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod Leicester. Bournemouth vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede ti og lukkede syv mål ind.

Arsenal har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Leicester nedlagt 4-2, hvorpå Paris Saint-Germain blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Southampton, der blev slået med 3-1. Arsenal har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Premier League, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede 11 mål og indkasserede fire på deres vej.

Bournemouth opnåede nul sejre og nul point i de seneste to kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede nul gange i disse kampe, men lukkede også selv fire ind.

Bournemouth vs Arsenal – Seneste nyt

Arsenal ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Bournemouth på Vitality Stadium. Blandt de fraværende spillere i Arsenal-truppen, er Leandro Trossard i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Bournemouth mod Arsenal – indbyrdes historik

Arsenal har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Bournemouth i Premier League-regi. Bournemouth endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Arsenal i Premier League. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 3-0 og 4-0. Bookmakerne giver Bournemouth 20% chance for at tage tre point mod Arsenal. Det svarer til, at man får 5.00 på oddset for sejr til Bournemouth, mens uafgjort giver 4.20 gange igen. En væddemål på en udesejr til Arsenal betaler dig pengene 1.57 gange igen på oddset. Udeholdet Arsenal rejser til kampen mod Bournemouth med en rigtig skarp 8-1-1 historik for deres seneste indbyrdes møder.

I de seneste 6 indbyrdes opgør i Premier League imellem Bournemouth og Arsenal blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Bournemouth og Arsenal fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Bournemouth mod Arsenal Spiltips

Med to mål i de seneste seks kampe har Antoine Semenyo været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Arsenal. Hos gæsterne går Kai Havertz efter at føje yderligere til hans samling af tre mål i hans seneste kampe.

Bournemouth høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Arsenal sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt to nederlag. Arsenal var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 udekampe uden at lukke mål ind.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Bournemouth formåede at score 0.7 mål i snit, hvorimod Arsenal snittede 2.6 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst fem gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Bournemouths seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Arsenal spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.