Wolverhampton mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Wolverhampton nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Manchester City kommer forbi på søndag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Manchester City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 17 point sammen på deres første syv kampe. Wolverhampton er en point efter i stillingen med syv runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 20 i stillingen.

Der er blevet scoret flittigt i Manchester Citys seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 6 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på søndag.

Wolverhampton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 31 mål. Det er 3.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Manchester City kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp, svarende til 26 mål i alt. De måtte finde sig i ni scoringer imod, eller et snit på 0.9 pr. kamp, hvor de holdt rent bur tre gange.

Wolverhampton er noteret for nul sejre, og har desuden spillet en uafgjort, ligesom det er blevet til seks nederlag i Premier League i denne sæson. Wolverhampton tabte deres foregående 4 opgør.

Manchester City har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Premier League, men kan i stedet vise fem sejre og to uafgjorte frem. Manchester City er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 14 udekampe uden nederlag.

Vores tip

  • Wolverhampton var i tabte 7 af deres seneste 9 kampe i Premier League involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Wolverhampton var i tabte 6 af deres seneste 8 hjemme kampe i Premier League involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Wolverhampton var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • I de seneste 5 Wolverhampton hjemmekampe i Premier League, har summen af mål været over 2.5
  • Wolverhampton var i tabte de seneste 4 hjemme kampe i træk i Premier League involveret i opgør med over 2.5 mål
  • Manchester City var i vandt 13 af deres seneste 15 kampe i Premier League involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Manchester City var i vandt 7 af deres seneste 8 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Manchester City var i vandt 7 af deres seneste 8 ude kampe i Premier League involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 6 af Manchester City’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • 4 af Manchester City’s seneste 5 kampe i Premier League havde over 2.5 mål

Form Wolverhampton mod Manchester City

Wolverhampton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af Aston Villa, før Liverpool satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brentford, der satte sig igennem med 5-3. Wolverhampton præsterede kun én sølle sejr på Molineux Stadium af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort nul og tabte fem af disse, hvori de scorede syv mål og lukkede 15 ind.

Manchester City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Newcastle, før de bankede Slovan Bratislava med 0-4. Senest blev Fulham nedlagt i en 3-2 sejr. Manchester City har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Premier League, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede 14 mål og indkasserede to på deres vej.

Wolverhampton opnåede nul sejre og nul point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 13 ind.

Wolverhampton vs Manchester City – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Wolverhampton, når de skal i aktion mod Manchester City.

Sasa Kalajdzic og Bastien Meupiyou er blandt de to spillere, som mangler for Wolverhampton den kommende søndag.

Manchester City ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Wolverhampton på Molineux Stadium.

Mateo Kovacic rejser ikke med Manchester City til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Wolverhampton mod Manchester City – indbyrdes historik

Wolverhampton har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Manchester City. Wolverhampton tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Manchester City, da Manchester City noterede en sejr på 5-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Wolverhampton sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Manchester City har syv sejre i deres seneste ti meetings med Wolverhampton, og de sejrede 5-1 den sidste gang, de stod overfor hinanden.

I 8 af de seneste 9 indbyrdes Premier League opgør mellem Wolverhampton og Manchester City blev der scoret mindst tre mål. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset otte gange i de seneste ti kampe mellem Wolverhampton og Manchester City. Begge hold var på tavlen seks gange i deres seneste 10 møder.

Wolverhampton mod Manchester City Spiltips

Matheus Cunha har tre mål i seks Premier League kampe for Wolverhampton, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Manchester City. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Erling Haaland, der har banket ni mål ind i Premier League.

Wolverhampton vandt to af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til otte nederlag. Manchester City vandt otte af deres seneste 10 udekampe, og spillede to uafgjort, mens det blev til nul nederlag. Man kunne forestille sig, at Manchester City sætter næsen op efter at score den kommende søndag, da Wolverhampton kun præsterede at holde rent bur én gang i 10 hjemmekampe. Gæsterne præsterede at holde rent bur seks gange i deres seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i otte kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Wolverhampton opererer med et snit på 1.1 mål i disse dueller, mens Manchester City ligger på 2.7 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Wolverhamptons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Manchester City spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.