Lyngby Boldklub mod Viborg FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Både Lyngby Boldklub og Viborg FF går ind til kampen den kommende søndag på en placering i midten af tabellen i 3F Superliga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub er nummer 10 i tabellen med otte point efter 11 kampe, mens Viborg FF rangerer som nummer 8 med 13 point efter 11 kampe.

Når det kommer til mål, er Lyngby Boldklub ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Viborg FF har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 18 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Lyngby Boldklub kan blot fremvise en enkelt sejr efter 11 spillede kampe i 3F Superliga i denne sæson. De har spillet uafgjort fem gange og lidt fem nederlag.

Viborg FF kigger på tre sejre, samt fire uafgjorte såvel som fire nederlag i 3F Superliga. Viborg FF scorede mindst én gang i deres 13 forudgående kampe.

Vores tip

  • 17 af Lyngby Boldklub’s seneste 19 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 10 af Lyngby Boldklub’s seneste 12 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 9 af Lyngby Boldklub’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Lyngby Boldklub’s seneste 6 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 3 af Lyngby Boldklub’s seneste 4 kampe havde over 2.5 mål
  • 10 af Viborg FF’s seneste 11 udekampe havde over 3.5 mål
  • 11 af Viborg FF’s seneste 13 kampe havde over 3.5 mål
  • 10 af Viborg FF’s seneste 11 udekampe havde over 2.5 mål
  • 11 af Viborg FF’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • 10 af Viborg FF’s seneste 12 kampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål

Form Lyngby Boldklub mod Viborg FF

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Lyngby Boldklub på udkig efter en sejr. Mod AGF spillede de 0-0, før de også delte point med Silkeborg IF i en 2-2 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Randers FC. Lyngby Boldklub var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for fire mål, men indkasserede samtidig otte.

Viborg FF har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Middelfart blev det 1-1, hvorefter FC Midtjylland viste sig for stærke og sejrede 3-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod AGF. Viborg FF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv 12.

Lyngby Boldklub noterede sig fem point efter en sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede fire mål, men indkasserede også fem selv. Viborg FF sikrede sig to sejre fra 11 scorede mål og otte indkasserede i deres seneste fem kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem syv point til kontoen.

Lyngby Boldklub vs Viborg FF – Seneste nyt

Lyngby Boldklub skulle bare have én spiller siddende, når de møder Viborg FF på Lyngby Stadion.

Rezan Corlu sidder over for Lyngby Boldklub i deres kommende opgave på grund af en skade.

Viborg FF har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Viborg FF-truppen, er Jean-Manuel Mbom i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Lucas Lund Pedersen rejser ikke med Viborg FF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Lyngby Boldklub mod Viborg FF – indbyrdes historik

Lyngby Boldklub sikrede sig alle tre point i 4 af deres seneste 5 hjemmekampe mod Viborg FF. Lyngby Boldklub tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga med Viborg FF, da Viborg FF noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Lyngby Boldklub sikrede alle tre point via en sejr på 3-1. På trods af en 1-0 sejr til Viborg FF i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Lyngby Boldklub vandt tre kampe og Viborg FF vandt fem opgør.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Lyngby Boldklub og Viborg FF var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Lyngby Boldklub mod Viborg FF Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Sævar Atli Magnusson ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Viborg FF sætter deres lid til, at Magnus Westergaard kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Lyngby Boldklub høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Viborg FF sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt tre nederlag. Lyngby Boldklub præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Lyngby Stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Lyngby Boldklub præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Viborg FF landede et snit på 1.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Lyngby Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.