Sønderjyske Fodbold mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Midtjylland står overfor Sønderjyske Fodbold på søndag i et 3F Superliga møde på Sydbank Park.

FC Midtjylland nyder udsigten fra toppen af tabellen med 24 point for 11 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Sønderjyske Fodbold ligger placeret som nummer 11 i 3F Superliga med otte point oven på 11 afviklede kampe.

Selvom Sønderjyske Fodbold halter efter FC Midtjylland med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i 3F Superliga. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Når det kommer til mål, er Sønderjyske Fodbold ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 23 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.3 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

FC Midtjylland ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 12 mål ind, eller 1.2 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent to gange.

Sønderjyske Fodbold har vundet to sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i 3F Superliga. Sønderjyske Fodbold indkasserede mindst ét mål i deres seneste 15 kampe.

FC Midtjylland kigger på syv sejre, samt tre uafgjorte såvel som en nederlag i 3F Superliga. FC Midtjylland lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

  • 11 af Sønderjyske Fodbold’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Sønderjyske Fodbold’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • 7 af Sønderjyske Fodbold’s seneste 8 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 5 af Sønderjyske Fodbold’s seneste 6 kampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål
  • 5 af Sønderjyske Fodbold’s seneste 7 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 2.5 mål
  • FC Midtjylland var i vandt 7 af deres seneste 8 kampe i 3F Superliga involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 8 af FC Midtjylland’s seneste 9 udekampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål
  • I de seneste 6 FC Midtjylland kampe i 3F Superliga, har summen af mål været over 2.5
  • FC Midtjylland var i vandt 5 af de seneste 6 kampe i 3F Superliga involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • 7 af FC Midtjylland’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål

Form Sønderjyske Fodbold mod FC Midtjylland

Sønderjyske Fodbold har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-3 sejr over Ishoej IF. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 3-0 til AaB, siden 1-4 mod FC Nordsjælland. Sønderjyske Fodbold præsterede kun én sølle sejr på Sydbank Park af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede seks mål og lukkede 12 ind.

I deres seneste tre kampe formåede FC Midtjylland først at banke Viborg FF med 3-1. Herefter nedlagde de også Maccabi Tel Aviv med 0-2, inden stimen stoppede mod Brøndby IF, der vandt en 2-0 sejr. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt FC Midtjylland to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede ni og scorede ti mål.

Sønderjyske Fodbold vandt nul kampe, scorede tre mål og indkasserede 16 i deres foregående seks kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt nul point. FC Midtjylland har været yderst dominerende i deres foregående seks kampe mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen. De har opnået flere point mod disse bundhold end noget andet hold i ligaen i denne sæson. De har opnået fem sejre, 16 point, scoret 14 mål og indkasseret seks selv.

Sønderjyske Fodbold vs FC Midtjylland – Seneste nyt

FC Midtjylland har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i FC Midtjylland-truppen, er Ousmane Diao i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Marrony rejser ikke med FC Midtjylland til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Sønderjyske Fodbold mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

FC Midtjylland er ubesejret mod Sønderjyske Fodbold i de sidste 4 indbyrdes opgør. Med sejre på 3-2 og 3-2 i deres seneste to opgør mod Sønderjyske Fodbold ser FC Midtjylland uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Udeholdet FC Midtjylland rejser til kampen mod Sønderjyske Fodbold med en rigtig skarp 7-1-2 historik for deres seneste indbyrdes møder.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Sønderjyske Fodbold og FC Midtjylland blev der scoret mindst fire mål i hver eneste kamp. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Sønderjyske Fodbold og FC Midtjylland var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Sønderjyske Fodbold mod FC Midtjylland Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Franculino været på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende søndag, skyldes det, at FC Midtjylland håber, at han kan bygge på mod Sønderjyske Fodbold. Sidstnævnte håber til gengæld på Lirim Qamili til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

Sønderjyske Fodbold vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra FC Midtjylland vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på søndag. Sønderjyske Fodbold åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. FC Midtjylland har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Sønderjyske Fodbold presterte en mål i gjennomsnitt, mens FC Midtjylland presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Sønderjyske Fodbolds forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.2 mål i disse kampe.