AC Horsens mod Hvidovre IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hvidovre IF står overfor AC Horsens den kommende søndag i et Danmark 1. Division møde på Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens er nummer 4 i tabellen med 21 point efter 12 kampe, mens Hvidovre IF rangerer som nummer 5 med 20 point efter 12 kampe.

AC Horsens kommer til deres næste Danmark 1. Division kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hvidovre IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Hvidovre IF præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

AC Horsens har vundet seks sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Danmark 1. Division.

Hvidovre IF har indtil videre præsteret fem sejre og fem uafgjorte samt to nederlag i Danmark 1. Division.

Vores tip

  • 8 af AC Horsens’s seneste 10 kampe i Danmark 1. Division havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 AC Horsens kampe , har summen af mål været under 3.5
  • 3 af AC Horsens’s seneste 4 hjemmekampe i Danmark 1. Division havde under 2.5 mål
  • 3 af AC Horsens’s seneste 4 hjemmekampe i Danmark 1. Division havde under 3.5 mål
  • I de seneste 8 Hvidovre IF udekampe , har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 6 Hvidovre IF udekampe i Danmark 1. Division, har summen af mål været under 2.5
  • 9 af Hvidovre IF’s seneste 10 udekampe i Danmark 1. Division havde under 3.5 mål
  • 8 af Hvidovre IF’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Hvidovre IF’s seneste 8 udekampe havde under 2.5 mål

Form AC Horsens mod Hvidovre IF

AC Horsens har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til B.93. De svarede stærkt igen mod Hobro IK, som blev slået 2-0, før de sejrede 1-2 over FC Fredericia. AC Horsens vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede ni og lukkede ni mål ind.

Hvidovre IF har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Vendsyssel FF med 0-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Kolding IF. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Kolding IF. I deres seneste seks udekampe i Danmark 1. Division vandt Hvidovre IF to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede fem og scorede tre mål.

AC Horsens opnåede 11 point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med 11 mål scoret og ni indkasseret. Hvidovre IF scorede otte mål og lukkede otte ind i deres seneste seks kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Danmark 1. Division. Det indbragte dem to sejre og otte point.

AC Horsens vs Hvidovre IF – Seneste nyt

AC Horsens mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

AC Horsens har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 14 indbyrdes opgør mod Hvidovre IF. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. AC Horsens plejer at være ok med at møde Hvidovre IF, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Hvidovre IF i Danmark 1. Division. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem AC Horsens og Hvidovre IF.

AC Horsens mod Hvidovre IF Spiltips

Sebastian Pingel har været den bedste målskytte i Danmark 1. Division for hjemmeholdet med to mål på det seneste. AC Horsens satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Hvidovre IF kigger til gengæld mod Frederik Høgh Jensen i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i Danmark 1. Division.

AC Horsens høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Hvidovre IF sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for AC Horsens på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Hvidovre IFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. AC Horsens præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens Hvidovre IF snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af AC Horsenss sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.