Nottingham Forrest mod Crystal Palace – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace står overfor Nottingham Forrest på mandag i et Premier League møde på City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest går ind til runde 8 som nummer 10 i Premier League tabellen med ti point på kontoen. Med syv runder bag dem har Crystal Palace samlet tre point, hvilket giver dem en placering som nummer 18 i stillingen.

Der har været så lidt, som har adskilt Nottingham Forrest fra Crystal Palace i deres seneste tre opgør, at de alle sluttede uden vinder. Det er næppe tilfældigt, og spørgsmålet er, om nogen af parterne vil være i stand til at bryde koden til sejr på City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Crystal Palace kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Nottingham Forrest har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter syv kampe. De kan i stedet fremvise to sejre og fire uafgjorte.

Crystal Palace kigger på nul sejre, samt tre uafgjorte såvel som fire nederlag i Premier League.

Vores tip

  • 6 af Nottingham Forrest’s seneste 7 kampe i Premier League havde under 2.5 mål
  • 7 af Nottingham Forrest’s seneste 8 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 6 af Nottingham Forrest’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 3 Nottingham Forrest hjemmekampe i Premier League, har summen af mål været under 2.5
  • 6 af Nottingham Forrest’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Crystal Palace’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Crystal Palace’s seneste 8 udekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 8 af Crystal Palace’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Crystal Palace’s seneste 6 udekampe havde over 2.5 mål
  • 6 af Crystal Palace’s seneste 7 kampe i Premier League havde under 3.5 mål

Form Nottingham Forrest mod Crystal Palace

Nottingham Forrest har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Brighton blev det 2-2, hvorefter Fulham viste sig for stærke og sejrede 0-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Chelsea. Nottingham Forrest er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede tre uafgjorte af sig samt tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv seks.

Crystal Palace har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Manchester United, hvorefter de mod Everton tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Liverpool, der vandt 0-1. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Crystal Palace to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede syv og scorede otte mål.

Nottingham Forrest noterede sig fire point efter en sejre i deres seneste to kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede to mål, men indkasserede også en selv.

Nottingham Forrest vs Crystal Palace – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Nottingham Forrest, når de skal i aktion mod Crystal Palace. Med to spillere i karantæne er Nottingham Forrest tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Nikola Milenkovic og James Ward-Prowse sidder i straffeboksen.

Crystal Palace har en næsten fuld trup til rådighed på mandag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Crystal Palace-truppen, er Ismaila Sarr i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Cheick Oumar Doucoure rejser ikke med Crystal Palace til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Nottingham Forrest mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Crystal Palace formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 8 kampe mod Nottingham Forrest. Hverken Nottingham Forrest eller Crystal Palace formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Nottingham Forrest går til kampen mod Crystal Palace med en 1-3-0 statistik for deres seneste fire møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 25%.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i Premier League imellem Nottingham Forrest og Crystal Palace blev der scoret højst to mål. I to af de tidligere fire kampe mellem Nottingham Forrest og Crystal Palace scorede begge hold.

Nottingham Forrest mod Crystal Palace Spiltips

Nottingham Forrest vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Crystal Palace vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Nottingham Forrest på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af Crystal Palaces seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to af Nottingham Forrests sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.