AGF mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

AGF nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Brøndby IF kommer forbi den kommende mandag til et opgør i 3F Superliga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

AGF er nummer 3 i tabellen med 20 point efter 11 kampe, mens Brøndby IF rangerer som nummer 6 med 18 point efter 11 kampe.

AGF oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende mandag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. AGF præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede ti mål, et gennemsnit på en pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

Brøndby IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende mandag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

AGF har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i 3F Superliga i denne sæson efter 11 kampe. De kan i stedet fremvise fem sejre og fem uafgjorte. AGF er på en fin stime af 9 kampe i træk uden nederlag.

Brøndby IF har indtil videre præsteret fem sejre og tre uafgjorte samt tre nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • 4 af AGF’s seneste 5 hjemmekampe havde over 3.5 mål
  • 4 af AGF’s seneste 5 hjemmekampe i 3F Superliga havde over 3.5 mål
  • 4 af AGF’s seneste 5 kampe havde under 2.5 mål
  • 4 af AGF’s seneste 5 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 4 af AGF’s seneste 5 hjemmekampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål
  • 8 af Brøndby IF’s seneste 10 udekampe havde over 3.5 mål
  • I de seneste 3 Brøndby IF udekampe , har summen af mål været over 4.5
  • 8 af Brøndby IF’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 Brøndby IF udekampe i 3F Superliga, har summen af mål været over 3.5
  • 6 af Brøndby IF’s seneste 8 kampe havde over 3.5 mål

Form AGF mod Brøndby IF

AGF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke VSK Aarhus med 0-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod Randers FC. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Viborg FF. AGF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede 17 mål, men lukkede også syv ind.

Brøndby IF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Vendsyssel FF med 0-5. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-1 mod FC Nordsjælland. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over FC Midtjylland. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Brøndby IF to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede 14 mål.

AGF har været brandvarme i 3F Superliga på hjemmebane i denne sæson, hvor de scorede 17 kasser. Det gør dem til det mest scorende hjemmehold, og de indkasserede i øvrigt også syv undervejs. Brøndby IF ligger heller ikke på den lade side og er ligaens mest scorende udehold med 14 kasser. De indkasserede desuden 13 mål.

AGF har opnået otte point fra deres seneste fem kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt to kampe med en score på ni mål for og syv imod. Af deres seneste fem kampe mod hold fra top seks sikrede Brøndby IF sig fire point og en sejre. De indkasserede 11 mål, mens de selv scorede syv gange.

AGF vs Brøndby IF – Seneste nyt

AGF kan have op til fire fraværende spillere, når de på mandag skal i kamp mod Brøndby IF. Med tre spillere i karantæne er AGF tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Jonas Jensen-Abbew, Mikael Anderson og Nicolai Poulsen sidder i straffeboksen.

AGF må stille op uden Kevin Yakob den kommende mandag mod Brøndby IF, da han døjer med en skade.

Brøndby IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder AGF på Ceres Park. Blandt de fraværende spillere i Brøndby IF-truppen, er Stijn Spierings i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

AGF mod Brøndby IF – indbyrdes historik

AGF har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Brøndby IF. AGF ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-2 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Brøndby IF. AGF går til kampen mod Brøndby IF med en 2-5-3 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 20%.

AGF scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Brøndby IF i 3F Superliga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem AGF og Brøndby IF var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

AGF mod Brøndby IF Spiltips

Tobias Bech har tre mål i seks 3F Superliga kampe for AGF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Brøndby IF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Mileta Rajovic, der har banket tre mål ind i 3F Superliga.

AGF høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led en nederlag i denne serie. Brøndby IF sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for AGF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Brøndby IFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. AGF præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Brøndby IF landede et snit på 1.6 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af AGFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.1 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.