Atletico Madrid mod Lille – Optakt, Spilfiduser, Odds

Atletico Madrid skal op imod Lille på onsdag i en kamp spillet på Riyadh Air Metropolitano. Det er tredje runde af gruppespillet i Champions League, hvor begge fortsat vil være yderst opsatte på at føje til pointkontoen.

Efter anden runde af gruppespillet er Atletico Madrid nummer 23 med tre point, hvorimod Lille har tre point som nummer 18.

Atletico Madrid er velkørende på målfronten inden deres kamp på onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Atletico Madrid præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 15 mål, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Lille vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ti mål ind i de kampe, lig med et snit på en pr. kamp. De holdt målet rent fire gange i denne stime.

  • Atletico Madrid var i vandt de seneste 6 hjemme kampe i træk i Champions League involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • 9 af Atletico Madrid’s seneste 11 kampe i Champions League havde over 2.5 mål
  • 9 af Atletico Madrid’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 Atletico Madrid hjemmekampe , har summen af mål været under 3.5
  • 6 af Atletico Madrid’s seneste 7 hjemmekampe i Champions League havde over 2.5 mål
  • 15 af Lille’s seneste 16 udekampe havde under 3.5 mål
  • 16 af Lille’s seneste 18 kampe i Champions League havde under 3.5 mål
  • 11 af Lille’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Lille var i tabte 6 af deres seneste 8 ude kampe i Champions League involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 6 af Lille’s seneste 8 udekampe i Champions League havde over 2.5 mål

Odds til kampen mellem Atletico Madrid og Lille leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Atletico Madrid (1.48) | Uafgjort (4.50) | Lille (6.00)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (1.91) | Over 2.5 (1.91)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.70) | BTTS Nej (2.05)

Brug for lidt ekstra midler til Atletico Madrid mod Lille? Få et risikofrit væddemål her

Atletico Madrid vs Lille – Seneste nyt

Lille ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Atletico Madrid. Blandt de fraværende spillere i Lille-truppen, er Nabil Bentaleb i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Samuel Umtiti og Andre Gomes, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Riyadh Air Metropolitano.

Lineup Atletico Madrid vs Lille

Form Atletico Madrid mod Lille

Atletico Madrid har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 4-0 mod Benfica, hvorefter de opnåede 1-1 mod Real Sociedad. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-1 i opgøret mod Leganes.

Lille er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 2-1 over Real Madrid samt Toulouse. Serien blev dog bremset mod Monaco i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.

Atletico Madrid mod Lille – indbyrdes historik

Det er første gang Atletico Madrid står Lille overfor hinanden, i hvert fald i Champions League, hvor begge altså står overfor en helt ukendt modstander.

Atletico Madrid var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også en nederlag i denne serie. Lille sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag. Atletico Madrid præsterede fire sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på Riyadh Air Metropolitano.

Atletico Madrid mod Lille – Formstærke spillere

Antoine Griezmann har været den bedste målskytte i Champions League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Atletico Madrid satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Lille kigger til gengæld mod Jonathan David i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i Champions League.