BSC Young Boys mod Inter – Optakt, Spilfiduser, Odds

BSC Young Boys skal op imod Inter den kommende onsdag i en kamp spillet på Wankdorfstadion. Det er tredje runde af gruppespillet i Champions League, hvor begge fortsat vil være yderst opsatte på at føje til pointkontoen.

Efter anden runde af gruppespillet er BSC Young Boys nummer 36 med nul point, mens Inter har fire point som nummer ni.

BSC Young Boys kommer til deres næste Champions League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 25 mål. Det er 2.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Inter er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for syv mål, mens Inter præsterede seks “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.7 mål pr. kamp.

  • Young Boys var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • 7 af Young Boys’s seneste 8 kampe i Champions League havde over 2.5 mål
  • 7 af Young Boys’s seneste 8 hjemmekampe i Champions League havde over 2.5 mål
  • Young Boys var i tabte 5 af deres seneste 6 kampe i Champions League involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Young Boys var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Inter var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • 8 af Inter’s seneste 10 udekampe i Champions League havde under 2.5 mål
  • Inter var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med over 3.5 mål
  • I de seneste 4 Inter kampe , har summen af mål været over 2.5
  • 8 af Inter’s seneste 10 udekampe i Champions League havde under 3.5 mål

Odds til kampen mellem BSC Young Boys og Inter leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: BSC Young Boys (7.50) | Uafgjort (4.75) | Inter (1.38)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.38) | Over 2.5 (1.57)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.95) | BTTS Nej (1.80)

Brug for lidt ekstra penge at spille for? Få et risikofrit væddemål her

BSC Young Boys vs Inter – Seneste nyt

Lineup BSC Young Boys vs Inter

Form BSC Young Boys mod Inter

BSC Young Boys har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Barcelona tabte de 5-0, FC Basel 1893 også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor BSC Young Boys formåede at vinde 2-1 over FC Luzern.

Inter har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Røde Stjerne nedlagt 4-0, hvorpå Torino blev fejet til side med 3-2. Senest gik formen ud over Roma, der blev slået med 0-1.

BSC Young Boys mod Inter – indbyrdes historik

Det er første gang BSC Young Boys står Inter overfor hinanden, i hvert fald i Champions League, hvor begge altså står overfor en helt ukendt modstander.

BSC Young Boys høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. Inter sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort seks gange samt en nederlag. Inter ser sandsynligvis lyst på muligheden for at få scoret på onsdag, da BSC Young Boys kun præsterede at holde nullet en gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne kæmpede sig vej til et rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe.

BSC Young Boys mod Inter – Formstærke spillere

Med bare ét mål i Champions League på det seneste er Meschack Elia ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Inter sætter deres lid til, at Marko Arnautovic kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Champions League.