Leicester mod Nottingham Forrest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nottingham Forrest står overfor Leicester den kommende fredag i et Premier League møde på King Power Stadium.

Leicester er nummer 14 i tabellen med ni point efter otte kampe, mens Nottingham Forrest rangerer som nummer 8 med 13 point efter otte kampe.

Leicester kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Nottingham Forrest er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Nottingham Forrest præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Leicester har vundet to sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Premier League. Leicester scorede mindst ét mål i deres seneste 9 kampe.

Nottingham Forrest har indtil videre præsteret tre sejre og fire uafgjorte samt en nederlag i Premier League. Nottingham Forrest tabte ingen af deres seneste 6 udekampe.

Vores tip

  • 9 af Leicester’s seneste 10 hjemmekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 7 af Leicester’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • 8 af Leicester’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Leicester’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 5 af Leicester’s seneste 7 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • 6 af Nottingham Forrest’s seneste 7 kampe i Premier League havde under 2.5 mål
  • 7 af Nottingham Forrest’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Nottingham Forrest’s seneste 8 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 5 af Nottingham Forrest’s seneste 6 udekampe havde under 2.5 mål
  • 6 af Nottingham Forrest’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål

Form Leicester mod Nottingham Forrest

Leicester har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 4-2 til Arsenal. De svarede stærkt igen mod Bournemouth, som blev slået 1-0, før de sejrede 2-3 over Southampton. Leicester vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede seks og lukkede otte mål ind.

Nottingham Forrest har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod Fulham, hvorefter de opnåede 1-1 mod Chelsea. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Crystal Palace. Nottingham Forrest præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede ti mål i kassen, mens de indkasserede fem.

Leicester vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Nottingham Forrest ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Leicester på King Power Stadium. Blandt de fraværende spillere i Nottingham Forrest-truppen, er Nikola Milenkovic i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Leicester mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

Leicester tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Nottingham Forrest, da Nottingham Forrest noterede en sejr på 2-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Leicester sikrede alle tre point via en sejr på 4-0. Leicester går til kampen mod Nottingham Forrest med en 1-0-1 statistik for deres seneste to møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 50%.

Leicester mod Nottingham Forrest Spiltips

Facundo Buonanotte har tre mål i seks Premier League kampe for Leicester, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Nottingham Forrest. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Chris Wood, der har banket fire mål ind i Premier League.

Leicester vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Nottingham Forrest vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Leicester præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på King Power Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Leicesters sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i to af de forrige ti kampe, som Nottingham Forrest spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.