Brighton mod Wolverhampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Wolverhampton står overfor Brighton på lørdag i et Premier League møde på The American Express Community Stadium.

Brighton er placeret som nummer 5 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 15 point til samlingen. Wolverhampton har opnået en point, hvilket placerer dem som nummer 20 efter otte runder.

Der er blevet scoret flittigt i Wolverhamptons seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 7 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende lørdag.

Brighton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Wolverhampton er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 28 mål, mens Wolverhampton præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.8 mål pr. kamp.

Brighton har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter otte kampe. De kan i stedet fremvise fire sejre og tre uafgjorte.

Wolverhampton har indtil videre præsteret nul sejre og en uafgjorte samt syv nederlag i Premier League. Wolverhampton led nederlag i deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • 8 af Brighton’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 Brighton kampe , har summen af mål været over 3.5
  • 6 af Brighton’s seneste 7 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 3 Brighton hjemmekampe , har summen af mål været over 3.5
  • I de seneste 3 Brighton kampe i Premier League, har summen af mål været over 3.5
  • Wolverhampton var i tabte de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • I de seneste 5 Wolverhampton kampe , har summen af mål været over 2.5
  • Wolverhampton var i tabte de seneste 4 kampe i træk i Premier League involveret i opgør med over 2.5 mål
  • Wolverhampton var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med over 3.5 mål
  • I de seneste 4 Wolverhampton kampe i Premier League, har summen af mål været over 2.5

Form Brighton mod Wolverhampton

Brighton har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 4-2 til Chelsea. De svarede stærkt igen mod Tottenham, som blev slået 3-2, før de sejrede 0-1 over Newcastle. Brighton vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede otte og lukkede ni mål ind.

Wolverhampton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Liverpool, før Brentford satte sig igennem med 5-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Manchester City, der satte sig igennem med 1-2. Wolverhampton vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede en uafgjorte og fem nederlag af sig. De lukkede 18 mål ind og scorede selv seks.

Brighton tog otte point fra deres seneste fire opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet to sejre af sig efter syv mål scoret og tre indkasseret. Wolverhampton scorede seks mål og indkasserede selv 17 i deres foregående seks opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til nul sejre og nul point.

Brighton vs Wolverhampton – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brighton, når de skal i aktion mod Wolverhampton.

James Milner og Solly March er alle ude af truppen, som Brighton tager imod Wolverhampton med på The American Express Community Stadium.

Wolverhampton ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Brighton på The American Express Community Stadium.

Sasa Kalajdzic rejser ikke med Wolverhampton til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Brighton mod Wolverhampton – indbyrdes historik

Wolverhampton har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Brighton. Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Brighton og Wolverhampton fandt sted i januar 2024. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Brighton går til kampen mod Wolverhampton med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Premier League opgør mellem Brighton og Wolverhampton blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Brighton og Wolverhampton.

Brighton mod Wolverhampton Spiltips

Joergen Strand Larsen virker til at være i anstændig form for Wolverhampton, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Brighton, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Danny Welbeck, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Brighton var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Wolverhampton sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led syv nederlag. Brighton præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på The American Express Community Stadium.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Brighton presterte 2.2 mål i gjennomsnitt, mens Wolverhampton presterte 1.1 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Brightons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.