Vejle Boldklub mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Lyngby Boldklub står overfor Vejle Boldklub på søndag i et 3F Superliga møde på Vejle Stadion.

Vejle Boldklub er nummer 12 i tabellen med en point efter 12 kampe, mens Lyngby Boldklub rangerer som nummer 11 med ni point efter 12 kampe.

Vejle Boldklub og Lyngby Boldklub er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende 3F Superliga duel?

Det er ikke sådan, at Vejle Boldklub ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne syv mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 26 mål imod, et gennemsnit på 2.6 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Lyngby Boldklub vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 11 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.1 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Vejle Boldklub er noteret for nul sejre, og har desuden spillet en uafgjort, ligesom det er blevet til 11 nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Vejle Boldklub indkasserede mindst ét mål i deres seneste 13 kampe.

Lyngby Boldklub kan blot fremvise en enkelt sejr efter 12 spillede kampe i 3F Superliga i denne sæson. De har spillet uafgjort seks gange og lidt fem nederlag. Lyngby Boldklub spillede uafgjort i deres fem kampe i 3F Superliga.

Vores tip

  • Vejle Boldklub var i tabte 10 af deres seneste 11 kampe i 3F Superliga involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Vejle Boldklub var i tabte 10 af deres seneste 12 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 8 af Vejle Boldklub’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • 7 af Vejle Boldklub’s seneste 8 kampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål
  • Vejle Boldklub var i tabte 7 af de seneste 9 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • 18 af Lyngby Boldklub’s seneste 20 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 9 Lyngby Boldklub udekampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 3.5
  • 9 af Lyngby Boldklub’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Lyngby Boldklub’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Lyngby Boldklub’s seneste 7 udekampe i 3F Superliga havde under 2.5 mål

Form Vejle Boldklub mod Lyngby Boldklub

Bare ét point forhindrer Vejle Boldklub i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-2 af F.C. København, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod AaB. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod F.C. København, som satte sig igennem med 3-1. Vejle Boldklub præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Vejle Stadion. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag, mens de indkasserede 16 og scorede seks mål.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Lyngby Boldklub på udkig efter en sejr. Mod Silkeborg IF spillede de 2-2, før de også delte point med Randers FC i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Viborg FF. Lyngby Boldklub formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede fire uafgjorte og tabte to, hvori de indkasserede seks og scorede fire mål.

Vejle Boldklub opnåede en point for deres seneste fem møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede nul sejre, scorede fem og lukkede 13 mål ind. Lyngby Boldklub noterede sig seks point efter en sejre i deres seneste seks kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede fire mål, men indkasserede også fem selv.

Vejle Boldklub vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

Lyngby Boldklub ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Vejle Boldklub på Vejle Stadion.

Rezan Corlu rejser ikke med Lyngby Boldklub til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Vejle Boldklub mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

Lyngby Boldklub har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 14 indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub. Vejle Boldklub tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga med Lyngby Boldklub, da Lyngby Boldklub noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Vejle Boldklub sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Vejle Boldklub går til kampen mod Lyngby Boldklub med en 3-6-1 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 30%.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Vejle Boldklub og Lyngby Boldklub blev der scoret højst to mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Vejle Boldklub og Lyngby Boldklub fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Vejle Boldklub mod Lyngby Boldklub Spiltips

Kristian Kirkegaard har været stærk for Vejle Boldklub i den senere tid med en mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Lyngby Boldklub håber, at Sævar Atli Magnusson kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Vejle Boldklub høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fem nederlag. Vejle Boldklub præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Vejle Stadion.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Vejle Boldklub har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Lyngby Boldklub et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Vejle Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Lyngby Boldklub spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.