Viborg FF mod Sønderjyske Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Viborg FF og Sønderjyske Fodbold tørner ind i hinanden den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga.

Viborg FF er placeret som nummer 8 i tabellen i 3F Superliga, da de indtil videre har opnået 14 point til samlingen. Sønderjyske Fodbold har opnået 11 point, hvilket placerer dem som nummer 10 efter 12 runder.

Jagten på top seks for Viborg FF kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Sønderjyske Fodbold på på søndag, hvilket lover en spændende kamp.

Viborg FF har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Sønderjyske Fodbold er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 24 mål, mens Sønderjyske Fodbold præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.4 mål pr. kamp.

Viborg FF har vundet tre sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Sønderjyske Fodbold har indtil videre præsteret tre sejre og to uafgjorte samt syv nederlag i 3F Superliga. Sønderjyske Fodbold kiksede med at holde buret rent i deres seneste 16 kampe.

Vores tip

  • 6 af Viborg FF’s seneste 7 kampe havde over 3.5 mål
  • 6 af Viborg FF’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål
  • 4 af Viborg FF’s seneste 5 kampe i 3F Superliga havde over 3.5 mål
  • 4 af Viborg FF’s seneste 5 kampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål
  • 5 af Viborg FF’s seneste 7 hjemmekampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål
  • 12 af Sønderjyske Fodbold’s seneste 14 udekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 8 af Sønderjyske Fodbold’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • 6 af Sønderjyske Fodbold’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
  • 6 af Sønderjyske Fodbold’s seneste 7 kampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål
  • 4 af Sønderjyske Fodbold’s seneste 5 udekampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål

Form Viborg FF mod Sønderjyske Fodbold

Det er ikke helt skidt for Viborg FF, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 3-1 mod FC Midtjylland, hvorefter de nappede point via 1-1 mod AGF. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 0-0 mod Lyngby Boldklub. Viborg FF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 12 mål, men lukkede også ti ind.

Sønderjyske Fodbold har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 3-0 af AaB. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-4 til FC Nordsjælland, for så at svare igen med en 3-2 sejr over FC Midtjylland. Sønderjyske Fodbold kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv fire.

Viborg FF opnåede otte point for deres seneste seks møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede 11 og lukkede otte mål ind. Sønderjyske Fodbold noterede sig otte point efter to sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede syv mål, men indkasserede også otte selv.

Viborg FF vs Sønderjyske Fodbold – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Viborg FF, når de skal i aktion mod Sønderjyske Fodbold. Jean-Manuel Mbom behøver ikke klæde om, når Viborg FF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Lucas Lund Pedersen sidder over for Viborg FF i deres kommende opgave på grund af en skade.

Viborg FF mod Sønderjyske Fodbold – indbyrdes historik

Viborg FF er ubesejret mod Sønderjyske Fodbold i de sidste 9 indbyrdes opgør. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Viborg FF og Sønderjyske Fodbold senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Energi Viborg Arena. Viborg FF vandt fire af deres foregående ti kampe mod Sønderjyske Fodbold, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort.

Viborg FF scorede mindst én gang i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Sønderjyske Fodbold i 3F Superliga. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Viborg FF og Sønderjyske Fodbold.

Viborg FF mod Sønderjyske Fodbold Spiltips

Hold godt øje med Magnus Westergaard, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Viborg FF. For gæsterne præsterede Lirim Qamili fire mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Viborg FF høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Sønderjyske Fodbold sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Viborg FF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Sønderjyske Fodbolds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Viborg FF præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Sønderjyske Fodbold snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Viborg FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 mål i ni af de 10 seneste kampe, som Sønderjyske Fodbold spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.2mål pr. kamp i denne serie.