Manchester City mod Southampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Southampton står overfor Manchester City på lørdag i et Premier League møde på Etihad Stadium.

Manchester City jagter førstepladsen i Premier League stillingen efter at have opnået 20 point på deres første otte kampe. Southampton er i hælene på dem med en point efter otte runder, hvorved de ligger nummer 19 i tabellen.

Der er blevet scoret flittigt i Manchester Citys seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 7 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på lørdag.

Manchester City har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.4 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 24 garn. De lukkede ti mål ind i samme tidsrum, et snit på en pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Southampton er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 25 mål, mens Southampton præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.5 mål pr. kamp.

Manchester City har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Premier League, men kan i stedet vise seks sejre og to uafgjorte frem. Manchester City er på en imponerende stime af 31 kampe i træk uden nederlag.

Southampton kigger på nul sejre, samt en uafgjorte såvel som syv nederlag i Premier League. Southampton kiksede med at holde buret rent i deres seneste 20 kampe.

Vores tip

  • Manchester City var i vandt 15 af deres seneste 17 kampe i Premier League involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 16 af Manchester City’s seneste 18 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 8 Manchester City hjemmekampe i Premier League, har summen af mål været over 2.5
  • Manchester City var i vandt 6 af deres seneste 8 hjemme kampe i Premier League involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • 7 af Manchester City’s seneste 8 hjemmekampe i Premier League havde over 3.5 mål
  • Southampton var i tabte de seneste 5 ude kampe i træk i Premier League involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 7 af Southampton’s seneste 8 udekampe i Premier League havde over 3.5 mål
  • Southampton var i tabte 6 af de seneste 7 ude kampe i Premier League involveret i opgør, hvor der blev scoret over 3.5
  • I de seneste 5 Southampton udekampe , har summen af mål været over 3.5
  • Southampton var i tabte 6 af de seneste 7 ude kampe i Premier League involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5

Form Manchester City mod Southampton

Manchester City er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Fulham nedlagt 3-2, hvorefter det blev 1-2 mod Wolverhampton. Senest måtte også Sparta Prague bøje sig i et 5-0 nederlag. Manchester City har vist potent form på Etihad Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 19 mål, mens de tillod otte imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Southampton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af Bournemouth, før Arsenal satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Leicester, der satte sig igennem med 2-3. Southampton vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede nul uafgjorte og seks nederlag af sig. De lukkede 17 mål ind og scorede selv syv.

Manchester City er det mest scorende hjemmehold i Premier League med 11 mål scoret, mens de indkasserede seks. Samtidig er Southampton de mindst scorende udehold i Premier League med blot tre kasser på kontoen. De lukkede samtidig ti ind.

Manchester City scorede 11 mål og indkasserede fire i deres seneste fire kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 12 point og fire sejre. Southampton opnåede nul sejre og nul point i de seneste en kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede en gange i disse kampe, men lukkede også selv tre ind.

Manchester City vs Southampton – Seneste nyt

Manchester City skulle bare have én spiller siddende, når de møder Southampton på Etihad Stadium.

Mateo Kovacic sidder over for Manchester City i deres kommende opgave på grund af en skade.

Southampton ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Manchester City på Etihad Stadium. Blandt de fraværende spillere i Southampton-truppen, er Ryan Fraser i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Manchester City mod Southampton – indbyrdes historik

Southampton har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 14 indbyrdes opgør mod Manchester City. Manchester City kørte Southampton over i deres seneste to møder, som de vandt med henholdsvis 4-1 og 4-0. Manchester City har generelt overtaget mod Southampton,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.11.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Manchester City og Southampton var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Manchester City mod Southampton Spiltips

Cameron Archer virker til at være i anstændig form for Southampton, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Manchester City, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Erling Haaland, som stod for seks mål i hans seneste seks kampe.

Manchester City vandt seks af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede fire gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Southampton vandt fire af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort en gange og tabte fem kampe. Målene flyder rimeligt frit for Manchester City på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Southamptons seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Manchester City opererer med et snit på 2.6 mål i disse dueller, mens Southampton ligger på 0.8 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Manchester Citys sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.