Randers FC mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Nordsjælland står overfor Randers FC på mandag i et 3F Superliga møde på Cepheus Park Randers.

Randers FC er nummer 7 i tabellen med 18 point efter 12 kampe, mens FC Nordsjælland rangerer som nummer 5 med 19 point efter 12 kampe.

Eftersom Randers FC står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå FC Nordsjælland på på mandag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Randers FC kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

FC Nordsjælland rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige to mål pr. kamp, 20 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 18 gange, eller 1.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede en clean sheets.

Randers FC er noteret for fire sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til to nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Randers FC tabte ingen af deres foregående 7 kampe.

FC Nordsjælland kigger på fem sejre, samt fire uafgjorte såvel som tre nederlag i 3F Superliga. FC Nordsjælland indkasserede mindst én kasse i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

  • 6 af Randers FC’s seneste 8 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 4 af Randers FC’s seneste 5 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 7 af FC Nordsjælland’s seneste 8 kampe havde over 4.5 mål
  • I de seneste 5 FC Nordsjælland udekampe , har summen af mål været over 4.5
  • 6 af FC Nordsjælland’s seneste 7 kampe i 3F Superliga havde over 4.5 mål
  • I de seneste 4 FC Nordsjælland udekampe i 3F Superliga, har summen af mål været over 4.5
  • FC Nordsjælland var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med over 4.5 mål

Form Randers FC mod FC Nordsjælland

Randers FC ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod AGF. Herefter var de oppe imod Lyngby Boldklub i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod AaB, som blev nedlagt med 0-2. Randers FC vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede otte og lukkede otte mål ind.

FC Nordsjælland har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Sønderjyske Fodbold med 1-4 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Silkeborg IF. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Brabrand. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt FC Nordsjælland to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede 11 mål.

Randers FC vandt nul kampe, scorede otte mål og indkasserede ti i deres foregående seks kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt fem point.

Randers FC vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

Randers FC skulle bare have én spiller siddende, når de møder FC Nordsjælland på Cepheus Park Randers.

Randers FC må stille op uden Edgar Babayan på mandag mod FC Nordsjælland, da han døjer med en skade.

FC Nordsjælland ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Randers FC på Cepheus Park Randers. Blandt de fraværende spillere i FC Nordsjælland-truppen, er Peter Ankersen i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Randers FC mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

Randers FC har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 15 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Randers FC og FC Nordsjælland senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Cepheus Park Randers. Randers FC går til kampen mod FC Nordsjælland med en 1-4-5 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 10%.

FC Nordsjælland scorede i deres seneste 8 opgør mod Randers FC i 3F Superliga. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Randers FC og FC Nordsjælland.

Randers FC mod FC Nordsjælland Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Marcus Ingvartsen været på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på mandag, skyldes det, at FC Nordsjælland håber, at han kan bygge på mod Randers FC. Sidstnævnte håber til gengæld på Simen Bolkan Nordli til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

Randers FC vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra FC Nordsjælland vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Randers FC på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af FC Nordsjællands seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Randers FC præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens FC Nordsjælland landede et snit på to mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Randers FCs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.4 mål i disse kampe.