Milan på måljagt mod Atalanta i Milano

AC Milan tager imod Atalanta i Serie A den kommende lørdag på San Siro. AC Milan fører tabellen an i Serie A efter at have samlet 43 points i 18 kampe. Atalanta halser efter på 6. pladsen med 32 points for 17 kampe.

Der er behov for en sejr af Atalanta, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet AC Milan den kommende lørdag.

AC Milan inde i god stime.

AC Milan vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat i Serie A. I deres tre foregående kampe har AC Milan sejret 2-0 mod Torino, hvorefter de spillede 0-0 mod Torino i pokalturneringen i ordinær spilletid, for senest at sikre en sikker 2-0 sejr over Cagliari.

AC Milan åbnede sæsonen som top tre kandidat, og formen her først på sæsonen har kun forstærket den kandidatur.

En formkurve, der på hjemmebane siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men AC Milan har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende lørdag.

Atalanta inde i god stime.

Atalanta går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Atalanta har i deres foregående tre kampe hamret Benevento med 4-1, efterfulgt af en 0-0 mod Genoa, hvorefter de spillede 1-1 mod Udinese onsdag eftermiddag.

De fleste anså Atalanta som medalje-kandidater, men eksperterne kan snart blive tvunget til at revurdere potentialet efter de seneste dårlige resultater.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 3 sejre i de seneste 6 kampe siden november, kan være dét, der udgør forskellen for Atalanta den kommende lørdag.

AC Milan vs Atalanta h2h

Sidste gang AC Milan spillede imod Atalanta havde et væddemål på uafgjort på oddset tjent én gode penge. Rivalerne delte i porten, da kampen på Giuseppe Meazza sluttede 1-1. Den seneste tids kampe mellem de to rivaler har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 6 af de foregående 10 sluttede med under 2.5 mål. Atalanta går ind til kampen med en 3-6-1 historik mod AC Milan i Serie A.

  • AC Milan har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • AC Milan har scoret i seneste 38 af 40 kampe;
  • AC Milan har scoret i de seneste 19 hjemmebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste AC Milan kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Atalanta er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • Atalanta er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Atalanta kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 4 of 6 seneste Atalanta kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Atalanta har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • Atalanta har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • Der er scoret imod Atalanta i de seneste 5 af 7 kampe.

Statistics