Frankfurts frygtløse angrebsmaskine går løs på Bayern München

Eintracht øjner muligheden for at lukke hullet til 1. Bundesligas førerhold Bayern München, når de krydser klinger på Deutsche Bank Park den 20. februar. Som nummer 3 i stillingen har Eintracht Frankfurt indsamlet 39 point efter 21 kampe. Med 49 point har Bayern München for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer brilliantly 3.

Der er behov for en sejr af Eintracht Frankfurt, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet Bayern München den kommende lørdag.

Eintracht i fantastisk form.

Eintracht Frankfurt er i godt humør, eftersom de seneste uger har givet dem et godkendt udbytte på 16 point ud af 18 mulige. I deres seneste tre kampe fik Eintracht Frankfurt en 3-1 gevinst mod Hertha Berlin, før de vandt en 3-1 sejr mod Hoffenheim for så senest at præstere en 2-0 sejr mod FC Köln.

Det er lettere overraskende at se Eintracht Frankfurt vurderet outsider her hos bookmakerne, deres formidable 4 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden december taget i betragtning.

Bayern München bøjer sig ikke.

Bayern München ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. I deres tre foregående kampe sikrede Bayern München sig en 4-1 sejr mod Hoffenheim, hvorefter de tog en 1-0 sejr mod Hertha Berlin for senest at spille 3-3 mod Arminia Bielefeld.

Bayern München har på udebane taget 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen på lørdag.

Eintracht vs Bayern München h2h

Bayern München vandt de seneste to kampe mod Eintracht Frankfurt i 1. Bundesliga med yderst komfortable cifre. En øretæve på 5-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 5-2. Der er næsten mål-garanti, når Eintracht Frankfurt møder Bayern München, da 8 af de foregående 10 opgør sluttede med mindst tre mål. Bayern München har haft et stærkt greb om Eintracht Frankfurt på det seneste og vandt 8 gange i 10 foregående kampe i 1. Bundesliga.

  • Eintracht har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Eintracht er ubesejret i de seneste 10 kampe i træk;
  • Eintracht har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Eintracht er ubesejret i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk.
  • Bayern München er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Bayern München har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe.

Ifølge bookmakerne er Bayern München favoritter til sejren. Et væddemål på en away giver dig 1.73 på oddset. Spilselskaberne vurderer med andre ord, at Bayern München har 58% chance for en sejr mod Eintracht. Er du fristet af et væddemål på Eintracht er den bedste pris 4.20 på oddset med.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.25 på oddset, hvilket svarer til 80% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 3.60 på oddset.

Statistics