Mbappé og PSG skal rejse sig i sennepsbyen

Top møder bund når The Parisians skal teste formen af mod Dijon til en kamp i Ligue 1 på Municipal Gaston Gerard. Som nummer 20 i stillingen har Dijon indsamlet 15 point efter 26 kampe. Med 54 point har PSG for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 3.

Nederlag i deres seneste 4 kampe i streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i Dijon. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod PSG på Municipal Gaston Gerard.

Dijon fastlåst i elendig stime.

Det er miserable tider for Dijon, der kan fremvise 6 nederlag på stribe som belønning for deres, indrømmet, beskedne indsats. I deres tre foregående kampe led Dijon et 1-0 nederlag mod Lille, hvorefter de led et 2-0 nederlag mod Nimes for senest at tabe 2-1 mod Lens.

PSG i fantastisk form.

PSG måtte notere sig et skuffende nederlag i klubbens seneste kamp i Ligue 1. Bortset fra dette tilbageskridt har resultaterne ellers været særdeles positive i den senere tid. I PSGs 3 seneste kampe har de vundet en 2-1 sejr mod Nice, hvorpå fulgte en 4-1 sejr mod Barcelona i Champions League for senest at tabe 2-0 til Monaco.

PSG har leveret solide præstationer på udebane med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på lørdag.

Dijon vs The Parisians h2h

Dijon endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor PSG i Ligue 1. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 4-0 og 4-0. Der er næsten mål-garanti, når Dijon møder PSG, da 10 af de foregående 10 opgør sluttede med mindst tre mål. Alt i alt har PSG haft godt styr på Dijon igennem et par sæsoner med en 9-0-1 fordel i Ligue 1 inden deres kommende møde.

  • Dijon har tabt i de seneste 6 kampe i træk;
  • Dijon ikke vundet i de seneste 9 kampe i træk;
  • Dijon ikke vundet i de seneste 13 hjemmebane kampe i træk;
  • Dijon har tabt i seneste 6 af 7 kampe.
  • PSG har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 4 of 6 seneste PSG kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste PSG kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • PSG har scoret i de seneste 4 udebane kampe i træk.