Fulham fortsætter jagten på redning mod målløse Leeds

Fulham tager imod Leeds på Craven Cottage i runde 29 på fredag i Premier League. Fulham er placeret nummer 18 i stillingen med 26 point for 29 kampe, og 10 point foran efter 28 kampe ligger Leeds nummer 12.

Det er snart nogle runder siden, at Leeds senest smagte sejrens sødme i Premier League. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Fulham.

Fulham drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Fulham igennem de seneste ugers kampe. I Fulhams 3 sidste kampe har de været igennem et 1-0 nederlag mod Tottenham, hvorpå fulgte en 1-0 sejr mod Liverpool, mens de senest tabte 3-0 til Manchester City.

Fulham har hjemme bare formået at tage 4 point ud af 18 mulige siden januar på Craven Cottage. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp hjemme.

Leeds håber på frisk start.

Leeds ankommer til kampen på fredag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres seneste tre kampe Leeds blev besejret 1-0 af Aston Villa, før de led et 2-0 nederlag mod West Ham for så senest at præstere en 0-0 uafgjort mod Chelsea.

Leeds kan risikere en afklapsning på fredag, deres sølle 2 sejre og 4 nederlag i de seneste 6 kampe i denne sæson taget i betragtning.

Fulham vs Leeds h2h

Head-2-Head

Fulham to make it an even four

Deres seneste møde i Premier League var et brag af en kamp, da Leeds vandt 4-3 over Leeds. Det er trods alt ikke et resultat, man ser udspillet hver dag i Premier League. I 2 af de seneste 7 opgør mellem Fulham og Leeds var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål. Begge hold har noteret sig 3 sejre i deres seneste 7 kampe i Premier League, mens 1 kampe sluttede uafgjort. Måske ligger værdien på oddset i krydset.

  • I 9 of 11 seneste Fulham kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste Fulham kampe var antal mål UNDER 2.5.
  • Leeds United ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Leeds United har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Leeds United kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Leeds United har indkasseret mål i de seneste 6 udebane kampe i træk.