Chelseas pokalhelte tager imod Brighton i top 4 jagt

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Brighton tirsdag den 20. kl. 21:00 på Stamford Bridge i Premier League. Alt andet end hjemmesejr til Chelsea vil være en overraskelse. Som nummer 5 i stillingen har Chelsea indsamlet 54 point efter 31 kampe. Med 33 point har Brighton for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 16.

The Blues håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Chelsea igennem de seneste ugers kampe. I Chelseas 3 sidste kampe har de været igennem en 4-1 sejr mod Crystal Palace, hvorefter fulgte et 1-0 nederlag mod FC Porto i Champions League, mens de senest udspillede Manchester City 1-0.

Chelsea har leveret som forventet med 4 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden marts. Derfor er de selvfølgelig også bookmakernes store favorit til at sikre tre point på tirsdag.

The Seagulls håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad The Seagulls, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at de smadrede Newcastle i en 3-0 sejr, hvorefter de noterede et 2-1 nederlag mod Manchester United for senest at agere den ene part i en 0-0 uafgjort mod Everton.

Brighton kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 ude kampe siden februar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste udekamp en stor mundfuld for Brighton.

Chelsea vs Brighton h2h

Head-2-Head

Chelsea skal udvide overlegen historik

Chelsea havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i september 2020 i Premier League. The Blues har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 7 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål. Chelsea nyder generelt et vist overtag mod The Seagulls, som de har besejret 6 gange i deres 7 seneste møder i Premier League.

  • I 6 of 8 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Chelsea har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Chelsea kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Chelsea har ikke indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.
  • I 5 of 7 seneste Brighton kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Brighton har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • Brighton har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Chelsea giver 1.55 for en sejr, uafgjort betaler 3.90 retur, mens The Seagulls giver 6.00 på oddset.