Få odds 10 på en FC Midtjylland eller F.C. København sejr

FC Midtjylland har fordel af hjemmebane på MCH Arena, når F.C. København kommer forbi den kommende torsdag til et opgør i 3F Superliga. FC Midtjylland indtager en 1. plads med 50 point efter 25 kampe. F.C. København har 42 point og er på en 3. plads i tabellen.

FC Midtjylland inde i god stime.

FC Midtjylland vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at FC Midtjylland smaderede AGF i en 4-1 sejr, hvorefter de noterede et 3-1 nederlag mod SoenderjyskE for senest at agere den ene part i en 0-0 uafgjort mod Randers FC.

FC Midtjylland har på hjemmebane taget 5 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på at lægge endnu flere point til totalen på torsdag.

F.C. København håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for F.C. København igennem de seneste ugers kampe. I F.C. Københavns 3 sidste kampe har de været igennem en 2-1 sejr mod Randers FC,
hvorefter fulgte en 3-1 sejr mod Brøndby IF, mens de senest endte med 2-2 uafgjort mod FC Nordsjælland.

Med 3 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra F.C. København vel bedst beskrives som anstændige og så heller ikke mere. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

FC Midtjylland vs F.C. København h2h

Head-2-Head

Målfest noget nær garanteret

Hverken FC Midtjylland eller F.C. København formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Man kan næsten altid regne med mål på menuen, når FC Midtjylland clasher med F.C. København. 8 af deres seneste 10 dueller serverede mindst tre mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i 3F Superliga har FC Midtjylland generelt været dominerende mod F.C. København, som de har besejret i 60% af kampene.

  • FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • I 8 of 10 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål UNDER 2.5.
  • F.C. København er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • F.C. København har scoret i seneste 26 af 28 kampe;
  • I 10 of 12 seneste F.C. København kampe var antal mål OVER 2.5;
  • F.C. København har scoret i de seneste 8 udebane kampe i træk.

Oddsboost hos Mr. Green

Mr Green tilbyder helt fantastiske odds 10.00 på en sejr til enten FCM eller FCK. Kun 2 af de seneste 10 opgør er endt uafgjort men FCM har vundet 6 og FCK har vundet 2. Ønsker du at udnytte dette tilbud så klik på grafikken nedenfor.