AaB skal konsolidere førstepladsen mod dumpekandidat

AC Horsens tager imod AaB på Casa Arena Horsens i runde 27 på søndag i 3F Superliga. AC Horsens indtager en 6. plads i nedrykningsspillet med 16 point efter 26 kampe. AaB har 36 point og er på en 1. plads i tabellen.

AaB lurer på overraskelsen mod AC Horsens på søndag efter en god serie af kampe uden nederlag.

AC Horsens fortsat skidt kørende.

AC Horsens ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I AC Horsenss 3 sidste kampe har de været igennem en 3-2 sejr mod SønderjyskE, hvorefter fulgte et 3-1 nederlag mod Lyngby Boldklub, mens de senest tabte 3-0 til Vejle BK.

AC Horsens har på eget græs bare præsteret beskedne 1 sejr i de seneste 6 kampe siden februar. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem den kommende søndag.

AaB vanskelige at nedbryde.

AaB har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at AaB delte point i en 2-2 uafgjort kamp mod Lyngby Boldklub, hvorefter de noterede sig en 1-1 uafgjort mod Vejle BK for senest at agere den ene part i en 3-2 sejr mod OB.

AaB har leveret godkendte resultater på udebane, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres på søndag.

AC Horsens vs AaB h2h

Head-2-Head

AC Horsens jagter fire på stribe

AaB tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da AC Horsens noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor AaB sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. AC Horsens går ind til opgøret med en historik mod AaB, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga.

  • AC Horsens ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste AC Horsens kampe var antal mål OVER 2.5;
  • AC Horsens har indkasseret mål i de seneste 8 kampe i træk;
  • AC Horsens har scoret i seneste 6 af 8 kampe.
  • AaB er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • AaB er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • AaB har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste AaB kampe var antal mål OVER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: AC Horsens giver 3.75 for en sejr, uafgjort betaler 3.60 retur, mens AaB giver 1.91 på oddset.