Leicester langer ud efter Champions League når Newcastle kommer

Top møder bund når The Foxes skal teste formen af mod Newcastle til en kamp i Premier League på King Power Stadium. The Foxes ligger nummer 3 i stillingen med 63 point efter 34 kampe. 27 point bagefter efter 34 kampe finder man Newcastle på en placering som nummer 17.

Det er top mod bund i Premier League og Leicester vil være opsatte på at lade The Magpies smage forskellen.

Få et 50 kroners freebet hos ComeOn. Klik på nedenstående grafik hvis du ønsker at gøre brug af dette tilbud.

Leicester vanskelige at nedbryde.

Der er vanskeligt at pege fingre ad The Foxes, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I Leicesters 3 sidste kampe har de været igennem en 3-0 sejr mod West Brom,
hvorefter fulgte en 2-1 sejr mod Crystal Palace, mens de senest ender med 1-1 uafgjort mod Southampton.

Leicester virker brandvarme på eget græs og med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden marts vil pointtab her uden tvivl føles som en skuffelse.

Newcastle håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad The Magpies, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først Newcastle en 3-2 sejr mod West Ham, herefter fulgte i en 1-1 uafgjort mod Liverpool, mens de i den seneste kamp blev udspillet 2-0 af Arsenal.

The Magpies har på udebane noteret sig 5 point ud af 18 mulige siden februar og må forventes at komme på hårdt arbejde igen den kommende fredag.

Leicester vs The Magpies h2h

The Foxes skal udvide overlegen historik

The Foxes havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i januar 2021 i Premier League. Interessant nok, ikke mindst set fra et betting-vinkel, præsterede mindst en af klubberne at holde buret rent i 7 kampe af de 10 seneste opgør. Med andre kunne man have lavet en god skilling på oddset ved at spille nej til “begge hold til at score”. Leicester har haft et stærkt greb om The Magpies på det seneste og vandt 8 af de 10 foregående møder i Premier League.

  • Leicester er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Leicester har scoret i seneste 19 af 21 kampe;
  • Leicester har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 17 af 19 kampe;
  • Newcastle har indkasseret mål i de seneste 7 kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Newcastle kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Newcastle har scoret i seneste 5 af 7 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Foxes giver 1.40 for en sejr, uafgjort betaler 4.60 retur, mens The Magpies giver 8.50 på oddset.