Zlatans Milan træder op til brag mod Ronaldos Juventus

Der er mere end blot tre point på spil, når Juventus træder op imod AC Milan på Allianz Stadium på Allianz Stadium den 9. maj kl. 20:45 i Serie A. Juventus indtager en 3. plads med 69 point efter 34 kampe. AC Milan har 69 point og er på en 4. plads i tabellen.

Juventus har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til AC Milan i stillingen i Serie A.

Juventus fortsætter pointhøsten.

Juventus går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Juventus fik en en 3-1 gevinst mod Parma, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod Fiorentina for senest at agere den ene part i en 2-1 sejr mod Udinese.

Juventus har vist rigtig god form hjemme på det seneste med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen på søndag.

AC Milan drømmer om mere.

AC Milan har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at AC Milan kom til kort i et 2-1 nederlag mod Sassuolo, hvorefter de noterede et 3-0 nederlag mod Lazio for senest at agere den ene part i en 2-0 sejr mod Benevento.

En række stærke præstationer på udebane har set AC Milan tage 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. De vil helt klart gå ind til opgøret den kommende søndag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

Juventus vs AC Milan h2h

Head-2-Head

Juventus skal udvide overlegen historik

AC Milan tabte deres seneste indbyrdes møde i Serie A, da Juventus noterede en sejr på 3-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor AC Milan sikrede alle tre point via en sejr på 4-2. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Juventus plejer at være glade for at møde AC Milan, og tog sig kærligt af alle tre point 8 gange i de seneste 10 kampes i Serie A.

  • Juventus er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Juventus har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Juventus har vundet i seneste 10 af 11 hjemmebane kampe;
  • Juventus har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe.
  • AC Milan har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • AC Milan har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • AC Milan har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 5 of 7 seneste AC Milan kampe var antal mål OVER 2.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Juventus giver 1.73 for en sejr, uafgjort betaler 3.90 retur, mens AC Milan giver 4.60 på oddset.