Sidste udkald for Fulham i kamp for overlevelse i Premier League

Fulham byder velkommen til Burnley i Premier League på mandag på Craven Cottage. Fulham er placeret nummer 18 i stillingen med 27 point for 34 kampe, og 9 point foran efter 34 kampe ligger Burnley nummer 17.

Fulham længes efter at få stoppet deres nuværende stime af kampe uden sejr i Premier League den kommende mandag. Der er dog anledning til en vis optimisme, når de går ind til kampen The Clarets som favoritter.

Fulham drømmer om at stoppe ringe stime.

Fulham går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I Fulhams 3 sidste kampe har de været igennem et 1-0 nederlag mod Wolves, dernæst fulgte en 1-1 uafgjort mod Arsenal, mens de senest tabte 2-0 til Chelsea.

Resultaterne har været skuffende hjemme i denne sæson for Fulham med blot 1 sejr i de seneste 5 kampe siden februar. Oven på dén stime virker deres favoritværdighed på mandag lettere tvivlsom.

Burnley drømmer om at stoppe ringe stime.

The Clarets ankommer til kampen på mandag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I Burnleys 3 sidste kampe har de været igennem et 3-1 nederlag mod Manchester United, dernæst fulgte en 4-0 sejr mod Wolves, mens de senest tabte 2-1 til West Ham.

Med 3 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra Burnley vel bedst beskrives som anstændige og så heller ikke mere. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

Fulham vs Burnley h2h

Fulham har overtaget

Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Fulham og Burnley fandt sted i januar 2019. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. De seneste 5 kampe mellem Fulham og Burnley har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør. Fulham har en 2-2-1 fordel at fremvise for deres seneste kampe mod Burnley i Premier League.

Stats and facts for Fulham and Burnley.

  • Fulham ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Fulham har tabt i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Fulham har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Fulham har tabt i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe.
  • Burnley har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Burnley har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Burnley kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Burnley har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Fulham giver 2.30 for en sejr, uafgjort betaler 3.30 retur, mens The Clarets giver 3.25 på oddset.