AGF jagter bronzen mens Brøndby jagter guldet i Aarhus

AGF byder velkommen til Brøndby IF i 3F Superliga den kommende torsdag på Ceres Park. AGF er placeret som nummer 4 i stillingen med 48 point for 30 kampe. Brøndby IF ligger til gengæld 7 point foran som nummer 2.

AGF fortsætter pointhøsten.

AGF vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. AGF seneste 3 kampe byder på et 3-2 nederlag mod F.C. København, en 1-0 sejr mod Randers FC og senest en 3-1 sejr mod FC Nordsjælland .

Formen på eget græs lader meget tilbage at ønske for AGF i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match den kommende torsdag, skal de finde noget ekstra frem.

Brøndby IF drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Brøndby IF igennem de seneste ugers kampe. I Brøndby IFs 3 sidste kampe har de været igennem et 4-2 nederlag mod Randers FC,
dernæst fulgte en 3-1 sejr mod FC Midtjylland, mens de senest tabte 2-1 til F.C. København.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for Brøndby IF i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match den kommende torsdag, skal de finde noget ekstra frem.

AGF vs Brøndby IF h2h

Værdien ligger i krydset

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da AGF og Brøndby IF senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Ceres Park. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Sejr til AGF var oftest det mest profitable spil på oddset mod Brøndby IF, idet førstnævnte kan fremvise en 4-4-2 historik.

Stats and facts for AGF and Brøndby IF.

  • AGFAGF har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • AGFAGF har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • AGFI 5 of 7 seneste AGF kampe var antal mål OVER 2.5;
  • AGFDer er scoret imod AGF i de seneste 5 af 7 kampe.
  • Brøndby IFBroendby IF har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Brøndby IFI 6 of 8 seneste Broendby IF kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Brøndby IFBroendby IF har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Brøndby IFDer er scoret imod Broendby IF i de seneste 5 af 7 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: AGF giver 2.25 for en sejr, uafgjort betaler 3.60 retur, mens Brøndby IF giver 2.80 på oddset.