F.C. København vs Silkeborg IF i runde 2

F.C. København er klare favoritter, når de har besøg af Silkeborg IF i Parken den 25. juli kl. 16.00 i 2. runde i 3F Superliga i 3F Superliga. Tre point til favoritholdet betaler 1.50 i gevinst på oddset. Alle håber at komme igennem første runde med sejr, men det kiksede for Silkeborg IF, der kunne sætte ét point på kontoen i premieren. 

F.C. København havde måske sat næsen op efter mere i første runde, men måtte i sidste ende stille sig tilfredse med uafgjort. Silkeborg IF har brug for en solid holdindsats for at komme fra udekampen mod F.C. København i 3F Superliga med point.

Form F.C. København vs Silkeborg IF

F.C. København startede med point

Resultaterne har været svingende for F.C. København i den senere tid i Superligaen. I F.C. Københavns tre sidste kampe har de været igennem en 4-2 sejr mod FC Midtjylland, dernæst fulgte et 2-1 nederlag mod Randers FC, mens de senest spillede 2-2 mod AaB.

Silkeborg IF startede med point

Resultaterne var fremragende for Silkeborg IF i sidste sæson, der endte med endnu en oprykning. Deres foregående tre ligakampe gav først Silkeborg IF en 3-3 uafgjort mod FC Helsingør, hvorpå fulgte en 2-1 sejr mod FC Fredericia, mens de i den seneste kamp sluttede med en 0-0 uafgjort mod SønderjyskE.

F.C. København v Silkeborg IF Indbyrdes historik

Eftersom Silkeborg IF har tilbragt en periode i en lavere division, er det første gang i 2 sæsoner, at de møder F.C. København. F.C. København møder Silkeborg IF med en historik imellem klubberne, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. 

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem F.C. København og Silkeborg IF. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.