Brentford mod Arsenal i Premier League runde 1 – optakt, odds og spilfiduser

Brentford tager den kommende fredag imod Arsenal i Premier League på Brentford Community Stadium. Brentford sluttede som oprykkere i sidste sæson og i denne runde 1 i Premier League står de overfor Arsenal, der sluttede sidste sæson som nummer 8 og med 61 point.

Brentford har defineret målet for sæsonen som top 10, men de undgår næppe at spille en rolle i nedrykningskampen. The Gunners går igen ind til sæsonen som medaljekandidat, men meget skal gå rigtigt for bare bronze kommer på tale. Såvel Brentford som Arsenal har kig på at erobre terræn i dette clash fra den sjove ende af Premier League.

Facts og finurligheder for Brentford vs Arsenal.

Form Brentford vs Arsenal

Brentford gennemgår sløj periode

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Brentford i deres forgange tre kampe noteret sig et 1-0 nederlag mod Bournemouth, en 3-1 sejr mod Bournemouth og senest en 2-0 sejr mod Swansea.

Arsenal i gang med lille nedtur

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Arsenal i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-0 sejr mod Chelsea, en 3-1 sejr mod Crystal Palace og senest en 2-0 sejr mod Brighton.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset.

Brentford v Arsenal Indbyrdes historik

Eftersom de to klubber aldrig tidligere har spillet i den bedste række samtidig, er det første gang, at Brentford møder Arsenal i Premier League.