Watford skal følge op på monster-sejr mod Saints

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Watford og Southampton tørner ind i hinanden på lørdag til et opgør i Premier League. Med en placering som nummer 14 i stillingen har Watford samlet 10 point efter 9 kampe. På 8 point befinder Southampton sig rangeret som nummer 16 for 9 afviklede kampe. Southampton kommer ikke til at mangle motivation til deres kamp i Premier League den kommende lørdag. De overhaler nemlig Watford i stillingen, hvis de kan sætte tre point på kontoen her.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford vs Southampton.

  • Watford ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Watford har indkasseret mål i seneste 23 af 25 kampe;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 19 kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Watford kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Southampton ikke vundet i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste Southampton kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Watford mod Southampton

Watford drømmer om mere.

Watford har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Watford har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Leeds tabte de 1-0, Liverpool også viste sig for stærke i en 5-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Watford formåede at vinde 5-2 over Everton.

Southampton håber på frisk start.

The Saints går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Southampton ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Leeds med 1-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod Burnley. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Chelsea.

Watford v Southampton Indbyrdes historik

Southampton havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i Juni 2020 i Premier League. Watford går ind til opgøret med en historik mod Southampton, der siger 1-5-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Watford og Southampton. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Ismaila Sarr. Han har vist flaget for Watford med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

The Saints har til gengæld forhåbninger om, at James Ward-Prowse kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.