Har Midtjylland pokaldrama i benene mod Randers?

Førerholdet FC Midtjylland vil være opsatte på at udbygge forspringet til Randers FC, når de to hold tørner sammen på søndag i 3F Superliga. De har en førsteplads at forsvare, men outsiderne vil være tændte på at skabe en overraskelse. Med en placering som nummer 3 i stillingen har Randers FC samlet 24 point efter 13 kampe. På 31 point befinder FC Midtjylland sig rangeret som nummer 1 for 13 afviklede kampe. FC Midtjylland er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 3F Superliga til Randers FC, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende søndag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC vs FC Midtjylland.

  • Randers FC er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Randers FC er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Randers FC har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • Randers FC har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe.
  • FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 22 af 24 kampe;
  • I 3 of 5 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Randers FC mod FC Midtjylland

Randers FC fortsætter pointhøsten.

Randers FC vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Randers FC er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Jablonec, før de bankede AGF med 1-0. Senest blev Middelfart Boldklub nedlagt i en 4-0 sejr.

FC Midtjylland bøjer sig ikke.

FC Midtjylland har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. FC Midtjylland går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Røde Stjerne, før de nedlage SønderjyskE med 3-2. Mod AaB blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at FC Midtjylland formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.30, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Randers FC 30% chance for at banke FC Midtjylland. En pointdeling betaler 3.35 i gevinst på oddset, hvor imod FC Midtjylland udbetaler 2.16 i gevinst på oddset for en sejr.

Randers FC v FC Midtjylland Indbyrdes historik

FC Midtjylland havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i september 2021 i 3F Superliga. Randers FC går ind til opgøret med en historik mod FC Midtjylland, der siger 0-2-8 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Randers FC og FC Midtjylland var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Vito Hammershoej-Mistrati. Han har vist flaget for Randers FC med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

FC Midtjylland har til gengæld forhåbninger om, at Junior Brumado kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.